noose Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Kubasik: Dijkstra - [nie] MODERUJE (?) (zastanawia sie i chyba odejdzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 8O Oj jak dla mnie to te nagle odejscia sa ogromna niespodzianka bo niebylem w temacie moze ktos 2 bardzo krotkich zdaniach napisac powod ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 chodzi o to co sie na moderatorskim stalo. (niech administracja powie co i jak, bo mi sie juz nie chce) Więc tu nie chodzi o wczorajsze przepychanki z userami? Nic już nie rozumiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 8O 8O 8O Co tu sie dzieje? reed zrezygnował?! ParanoiK?! Andriu?! Dlaczego? Niech wypowie się ktoś kompetentny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Odeszli najbardziej wartościowi moderatorzy :x , a Panów Adminów to nic nie obchodzi z tego co zauważyłem. A zostali ci moderzy, którzy nic się nie przyczyniają do poprawy forum, a powinni dawno zostać zdegradowani. Moderatorzy :wink: jesteśmy z wami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 zadne przepychanki z userami raczej o amnestie mam nadzieje ze jednak wszystko wroci do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Odeszli najbardziej wartościowi moderatorzy :x , a Panów Adminów to nic nie obchodzi z tego co zauważyłem. A zostali ci moderzy, którzy nic się nie przyczyniają do poprawy forum, a powinni dawno zostać zdegradowani. Moderatorzy :wink: jesteśmy z wami. ke ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mam nadzieje ze jednak wszystko wroci do normy I wszyscy moderatorzy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dobra, koniec tej rozmowy, bo ona puki co jest bez celu. Niech się wypowie Lisek, bo już mnie szlag trafia. Nie wiem co się dzieje. Jeśli się moderzy, admini i naczelny popsztykali, to może poinformowaliby nas przynajmniej z jakim skutkiem (konkretnie), a najlepiej dokładnie o co poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 W tym momęcie jedna ze stron zachowała się jak małe dzieci-nie odpowiedzialnie, myśląc że mogą robić co chcą. A tak nie jest trzeba się liczyć ze wszystkimi, a nie tylko patrzeć na własny czubek nosa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 eh czytam bo przylylukalem ze cos jest nie tak przy niektorych nickach mordkow... myslalem ze znajde tu dopowiedz a tu nic.. panowiem przeciez 1 kwiatnia juz za nami....eh czytam bo przylylukalem ze cos jest nie tak przy niektorych nickach mordkow... myslalem ze znajde tu dopowiedz a tu nic.. panowiem przeciez 1 kwiatnia juz za nami.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dobranoc. Mam tylko nadzieję, że jak rano wstanę i wejdę na forum, to wszystko będzie tak jak 2 dni temu (na swoim miejscu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dajmy sobie ochlonac. PRzyczyny wyjasnialem generalnie w http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70870 a niektore rzeczy musimy wyjasnic we wlasnym gronie. Mysle, ze jestesmy na dobrej drodze do porozumienia i wyjasnienia wszelkich watpliwosci ktore narosly w ciagu ostatnich kilku dni. Temat niniejszym blokuje - jak by co to prosze do mnie sie zglaszac do odblokowania albo stworzyc nowy jesli ktos ma taka potrzebe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ok jako ze dochodza do mnie prosby. Topic zostanie odblokowany jutro. narazie sie przespijmy z problemami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 marco, widzę, że topic zgodnie z obietnicą otwarty. Ale czy będzie jakieś wyjaśnienie? Określenie zasad? Może jakieś zmiany w regulaminie? Czy dalej użytkownicy snuć sobie będą różne teorie i znowu trzeba będzie topic zamknąć, bo się przerodzi w off'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Jedna zasada: Ci ktorzy chca byc na tym forum. Sa spokojni, nie wszczynaja zbednych rozrob. A rzadnych adrenaliny krzykaczy. Czestowac juz po 3 sekundach banem. Nie mozna doprowadzic zeby takowy topic mial np. 3 strony. Od razu ciachnac mu leb. Dla mnie jest jedyne wyjscie z tej trudnej sytuacja. A ze teraz wyjda z lasu inni banerzy. Nie ktorzy zadowoleni z gestu Tweak'a ad. amnestii, a i inni. Ehh, sami wiecie. Wszystko zacznie sie od nowa. Wiec od nowa trzeba pokazac kto tu jest panem... , no moze nie panem. Ale PANEM GRY :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Hehe, Pocahontas, ale żeś namieszał z tymi kropkami i przecinkami :D Trzeba dwa razy przeczytać, żeby dokładnie zrozumieć o co Ci chodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ogolnie w ciagu ostatnich dni byly twarde, meskie rozmowy (znaczy sie Miope nas temperowala ;) i szorstka przyjazn jak juz w klimatach polskiej polityki i porownan zostajemy ;) Zmian w regulaminie raczej nie przewiduje sie, poki nie uda sie wdrozyc systemu punktowego za wykroczenia. Napewno bardziej wykorzystywane beda bany czasowe - kilku kolegow z forum "Gry" ktorzy mysleli, ze cos sie rozluzni chyba juz sie przekonala, ze nie radze probowac. Poki co wszyscy ktorzy byli moderatorami sa nimi dalej - maja mozliwosc chowania sie pod zmienionymi statusami ale to jest ich tylko wybor i nie ma wplywu na sprawowanie funkcji. Nie wykluczone sa pewne drobne korekty po 3cim Maja. Uprzedzajac pytania - absolutnie nikt nie zostal wyrzucony, cokolwiek. Wszyscy maja nasze pelne poprarcie i wszystko jest ich suwerenna decyzja ktora mozemy tylko uszanowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 nie wiem czy nadazam ale to poza zachowaniem coponiektorych "kochanych" userow zadecydowala jeszcze scysja z administracja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nadążasz :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nadążasz :D . A ja szczerze wątpię czy jest jeszcze ktoś, kto za tym wszystkim nadąża :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 czyli jesli dobrze zrozumialem reed i spolka zostaja moderami? - widac swiatelko nadzieji :) chcialbym tylko zeby moderzy nie wdawali sie w klotnie - te powiny byc konczone z kurtuazja - banem dla ochloniecia, jesli zwykleu upomnienie nie pomaga, dla zaczynajacego - zglaszam votum zaufania dla grona pedagogiczn.... moderskiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Reed juz nie bedzie moderowal Odszedl rozgoryczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 IMO teraz to juz nie bedzie to samo... Pamietacie ta prezentacje z tym synkiem, ojcem o plocie ?? .... BK :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 chcialbym tylko zeby moderzy nie wdawali sie w klotnie W zasadzie o to poszło, moderzy powinni być "ponad", nie zniżać się do poziomu krzykaczy a jednocześnie nie podkreślać swej wyższości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 chcialbym tylko zeby moderzy nie wdawali sie w klotnie W zasadzie o to poszło, moderzy powinni być "ponad", nie zniżać się do poziomu krzykaczy a jednocześnie nie podkreślać swej wyższości. Dlaczego nie ?? Moderzy to ponoć też ludzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 to nie mityczni polbogowie ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Reed juz nie bedzie moderowal Odszedl rozgoryczony. wielka szkoda :| postawmhy mu jakies picie moze zgodzi sie wrocic... Osobiscie nie mam nic do tego jak moder pokazuje swoja pozycje i z niej korzysta (po ta ja ma) - w granicach rozsadku oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Od jakiegos czasu widac ze forum mowiac otwarcie zeszlo troszke nizej z poziomem. Amnestia dla winowajcow ??? tez mam mieszane uczucia, ale to chyba nie powod do takich aktow desperacji, chyba ze to forma protestu, szantaz ktory ma na celu pokazanie ze bez moderow forum bedzie mialo spore problemy w funkcjonowaniu. Btw. czemu nie zrobimy tak, ze forum bedzie jaby na wpol dostepne ? Polowe dzialow ukryc przed uzytkownikami niezarejstrowanymi, i czemu nie wprowadzimy wiekszych restryckji przy rejestracji ? przeziec treaz kazdy moze szybko zalozyc konto i wqrzac moderatorow setnym topiciem o tym samym problemie ? Panowie modderzy wracjacie szybko !!! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Heh... to nie takie latwe... nie dziwie sie reed'owi... Jestem w 100% za nim i reszta moderow. Jak dla mnie... reed ma najwiekszy wklad w to forum... wiec reszte ... sami dodajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...