farelka Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Oj, mr__y, uciekaj nad morze. Banda dresow cie DOPADNIE. lolx xDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No nie teraz zleci się cały kanał #tweak IRC'a Kolega mr__y nie mógł sobie poradzić więc napisał do Mr. Id ps. no offence to tweak.pl ale ten gosciu przesadzil.Ok skoro tak bardzo boli was ta wypowiedz to moge to zmienić tak aby wyszło że to tylko moja opinia na ten temat . Ty misiek, nie przesadzasz?? moze to z toba trzeba cos zalatwic ?? he ??Do miśka dużo mi brakuje a co drugiej części wypowiedzi to nie tobie to osądzać . Jeżeli uważasz że coś jest nie tak w moich wypowiedziach jest odpowiedni "guzik" do tego UPDATE OK Peace po pierwsze jestem ld LD a nie Id czy mr Id :lol: :lol: :lol: a po drugie nie ze nie mogl se poradzic ale smiesza mnie takie straszenia EOT jak cos nie sii to PW nie chce zeby znowu wyszlo ze #TC robi burdel :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Zamykam bo jak widać tc dawno sobie nie poszalało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...