azaz pl Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No wiec moj kumpel wybyiera sie do san marino po jakies karabiny na kulki i takie tam wybieraja sie tan na poczatku wkacji no i zostanie im troche miejsca w samochdzie wiec tak sobie pomyslalem zeby mi cos przywiozl jak wiadomo wchodzimy do UE wiec przejazd przez granice bedzie bezproblemowy co do sraty towaru to tez nie mam sie co martwic bo koles ma 100 sztuk amunicji i pozwolenie na bron na cala europe tylko szukajac w necie trudno bylo mi znalesc jakies sklepy wiec moze ktos by mi doradzi o co poproscic kolego co oplacalo by sie kupic tam i sprzedac w kraju wielkie dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 cena nie gra roli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no wlasnie jak to jest z tym przejazdem przez granice, w maju rusza gielda komputerowa w berlinie, zastanawialem sie nad wycieczka i przywiezeniem czegos, tylko teee kontrole, szkoda bylo by placic akcyze, podatek... od tych wszystkich zabawek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...