fuxmen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 popatrzcie: http://www.tomshardware.pl/cpu/20040322/pr...rescott-19.html fajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no, to wiadomo co trzeba kupować.... :D 4x Opteron 1.8GHz i nie ma mocnych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no pewnie chcialbym takie cos miec pol godz jednostka to bym sam liczyl tyle co cala moja ekipa na dzień :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 a kto by nie chcial takiego potworka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 P4 naprawde tak dobrze sobie rada :?: (chodzi mi o te na fsb 200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 u Dzidzi na p4 2.6@3.2 liczy jak dobrze pamietam ~3h wiec ciekawe to jest. tylko u niego liczy 2 na raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mi tez te wyniki na pentiumach wydawaly sie jakies niejasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ciekawe tylko ile to bydle z 4 opetronkami kosztuje ?? aha i nie ma szybszych opetków ? heh marzenia piękna rzecz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 pewnie pomazyc zawsze mozna z tego co czytalem to coś kolo 11 tys dolarów ale to wersja na 4 opterony ale tylko z dwoma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 heh koło 40tys złotych ? a jeszcza trza by dołożyć dwa proce ? to ja zaczynam składać :D może do emerytury uskładam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...