szpak Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 własny film z tego jak sie gra ?? potrzebny jest jakis kod ?? program?? a jak tak to jaki i z kag do wziac ..a moze ktos ma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 wlasnie - ja chcialbym nagrac demo z wolfa tyle ze w formacie mpg !!!! wie ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Więc, jeśli chodzi ci o to jak się w Quake'u nagrywa demka (zgadza się??) to sposób jest prosty. W konsoli ~ wpisujemy: /g_synchronousclients 1 -może źle napisałem najlepiej wstukać /g_syn i [TAB] to sam uzupełni. /record mojedemo Od tej pory wszystko się nagrywa, więc fraguj ładnie. Możesz je potem zobaczyć w opcji DEMO w menu. Istnieje jeszcze opcja zgrywania wszystkich klatek do plików tga, ale zapomniełem komendy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 g_synchronousclients 1 -może źle napisałem najlepiej wstukać /g_syn i [TAB] to sam uzupełni dzieki za sposób ale mam jeden problem jak pisałes ze mogłes zle wpisac to chyba i tak zrobiłes ...a sposób z tab nie działa wiec moze mógłbys mi napisac poprawna komede ?? z górki dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 hehe juz działa sorrki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacAA Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Wszystko na ten temat znajdziesz tutaj: http://q3arena.gry.wp.pl/?id=18&akcja=r&ida=80&kat=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 demo to ja wiem jak nagrac , tylko jak to zgrac na plik .mpeg ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacAA Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Sciagnij sobie programy do obrobki filmu np. Adobe Premiere lub Ulead MediaStudioPro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Pierw nagraj demo, a później poszukaj w necie komendy która będzie robiła screeny co 1/20 sekundy:0 no wiecie jak chcesz miec 25fr/sec to tak ustawiasz., a później już tylko program do obróbki, gdzie te wszytkie pliki (nie pamiętam jaki format) złożysz w jeden film:) BTW. W carmageddon była opcja robienia filmików i działała zajebiście:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Pierw nagraj demo, a później poszukaj w necie komendy która będzie robiła screeny co 1/20 sekundy:0 no wiecie jak chcesz miec 25fr/sec to tak ustawiasz., a później już tylko program do obróbki, gdzie te wszytkie pliki (nie pamiętam jaki format) złożysz w jeden film:) BTW. W carmageddon była opcja robienia filmików i działała zajebiście:) moze przypomnij sobie ta komende, bo nigdzie nie moge znalesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 moze później poszukam, bo mam to na jakimś CD z cd-action :) w dziale FPPzone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 eh wygrzebalem troche to zajelo ale cl avidemo (liczba klatek na sek) std 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...