Smartek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 :lol: Jak w temacie... mam zmodingowana budke TRACER DAVINCI w ktorej oryginalnie jest na dole LCD wbudowany... i teraz pytanie, widze, ze sa tu czujniki CPU, HDD, SYS, pytanie gdzie i jak je podlaczyc? Qmpel mi mowil, ze CPU pod procka w puste miejsce i kabelek pociagnac nozkami (ale wg. mnie przez te nozki nic sie nie przecisnie), a wiec jak to zalozyc? Druga sprawa to HDD, qmpel mowil, ze pod HDD tasma klejaca? Na SYS mi nie zalezy, ale jak juz pisze tego posta to rowniez prosze o pomoc z nim (z tym SYSem ofkorz) :) Pozdrawiam ps - i przepraszam za moje lamerstwo :( ps2 - bude nie ja modowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Czujniki czego? Temperatury? Wiatru? Ciśnienia?! Sprecyzuj, proszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Oczywiscie czujniki temperatury.. pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Napiećie to pewnie lilexem a czujniki to na aśme przyklejej.CZujnik od proca pryklej np. jak najnizej radiatora albo wsuń miedzi radiator a procesor (ja tak mam), do dysku przykleiłem kawałkiem taśmy.NIewiem z czym masz problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...