-blady- Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 narazie idzie na 2400+ teraz na cheftecu stabilnie bez zwiech czy pojdzie na 2.1ghz? http://angelkiss.republika.pl/1.8xp.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 kolego skąd mamy to wiedzieć? :) powiesz mi czy mój Athlon pójdzie na 2300 Mhz ? narazie idzie na 2200 bez zwiech? :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ej a moj nowy cpu thorton@ barton bo dzisiaj go zmodowalem czy bedzie stable juz zawsze jako barton ?? :> tetsy trwaja narazie ok :) my nie wróżi :) kreć bedzie wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blady- Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mysle ze jak narazie to poszedl ladnie bede probowal wiec ale pamieci mam niezaciekawe elixirki 2100 2x 256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ej a moj nowy cpu thorton@ barton bo dzisiaj go zmodowalem czy bedzie stable juz zawsze jako barton ?? :> tetsy trwaja narazie ok :) my nie wróżi :) kreć bedzie wiadomo Bedzie bedzie, nie bój żaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ej a moj nowy cpu thorton@ barton bo dzisiaj go zmodowalem czy bedzie stable juz zawsze jako barton ?? :> tetsy trwaja narazie ok :) my nie wróżi :) kreć bedzie wiadomo Bedzie bedzie, nie bój żaby. no to wypasik :D jeszcze tylko mobo jakas do O/C skombinowac..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...