Cronosik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Witam czy ktos wie gdzie w lublinie mozna kupic ladny kawalek miedzi, plexy i wszytko co potrzebne do zbudowania swojego wlasnego bloczku? I jesli ktoj juz kupowal to ile go to kosztowalo. :) Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Cos mi sie zdaje, ze Ci ten temat zamkna :D ;) a przez google szukales??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 pewnie zamkna :) ale moze ktos zdazy odpisac tak szukalem. Ale nic nie znalazlem :( a nie chce mi sie jezdzic po calym miescie i szukac we wszystkich "metalowych" :) sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 pewnie zamkna :) ale moze ktos zdazy odpisac tak szukalem. Ale nic nie znalazlem :( a nie chce mi sie jezdzic po calym miescie i szukac we wszystkich "metalowych" :) sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ymm nie dosc ze zamkna to jeszcze niezle nakopia :) sprawdz panorame firm online i podzwon - po co jezdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 hmm jeszcze mozesz poszukac na forum, bo o ile mnie moja pamiec nie myli, to byl juz podobny problem poruszany. Chyba nawet o Lublin chodzilo wlasnie :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Miedz kupisz w Tabalu ul. Energetykow 14. Kawalki pleksy mozna kupic w firmach robiacych reklamy. Wszelkiego rodzaju zlaczki w sklepie z pneumatyka na ul Miłej numeru nie pamietam. Maly update. Tabal jest na Energetykow tak jak napisal Rosio. Moj blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 hurtownia metali kolorowych jest na Energetykow (boczna Diamentowej) hurtownia plexy kolo Chemicznej (kolo Makro i salonu Opla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Wielkie dzieki. A ile Cie to kosztowalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Wielkie dzieki. A ile Cie to kosztowalo? kawalek miedzi 15x5x2cm kosztowal cos kolo 30pln plexa hmm nie wiem ile tego wzialem w kazdym badz razie spokojnie starczy na 2 shroudy (i cos zostanie) i cena to ok 25pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkH Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Czy ktoś wie czy w Lublinie można gdzieś kupić klej Acrifix? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 w tabalu nie mają miedzianych rur fi ok. 50mm - wiecie gdzie można takie coś zdobyć w lbn? :> (dużo nas tutaj lubelaków :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) co do rur miedzianych to ok fi 50 są 2 rozmiary 42 mm i 54 ( fi zew , scianki 1,5mm) sprzedawane w sztangach po 5 m w sklepach z chłodnictwem albo w niektórych hydrauliczn/sanitarnych , będziesz mial fuksa jeżeli ci sie uda kupic 2,5m bo mniejszych kawałków raczej nik nie sprzeda a gdzie mozna zlaleści : najszybciej google i stronka PKT( polskie ksiązki telefoniczne) Edytowane 28 Maja 2006 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mi właśnie rura potrzebna ;) A też jestem z Lublina. Na stronie sklepu tabal pisze ze rury maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mi właśnie rura potrzebna ;) A też jestem z Lublina. Na stronie sklepu tabal pisze ze rury maja... dzwoniłem - pan mówi - nia ma pojechałem - pan powiedział to samo :] największe 28mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Kurde za małe troche... 50mm by sie przydała taka :) EDIT : Wybiera sie ktos za pare dni do tabala ? Jak coś to GG... Razem zawsze raźniej... ;) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...