Skocz do zawartości
Kaeres

Jaki kabel lepszy - do Siemensa M55

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat chodzi mi o kabel do siemensa ale to nie w tym rzecz.

Czy warto wydawac kase na kabel USB czy wystarczy zwykly szeregowy ?

Cena mniej wiecej 3x nizsza w przypadku szeregowego wiec nie wiem czy USB to nie zbytek.

ja mam zwykly kabel pod coma i mi starczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat chodzi mi o kabel do siemensa ale to nie w tym rzecz.

Czy warto wydawac kase na kabel USB czy wystarczy zwykly szeregowy ?

Cena mniej wiecej 3x nizsza w przypadku szeregowego wiec nie wiem czy USB to nie zbytek.

W przypadku s55 nawet bluetooth działa prawie tak samo wolno jak rs232, więc usb raczej niewiele przyspieszy. No i po bluetoothie nie da się wgrywać firmware'u, nie wiem jak w przypadku usb...

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie moge tylko powiedziec ze z USB da sie zdjac simlocka (wlasne doswiadczenia :D )

Co do reszty- jeszcze nie probowalem. UPDATE Da sie przestrzelic soft :)

od 30 minut jestem szczesliwym posiadaczem M55@softV10 :)

Aha! Obrazki i dzwieki tez oczywiscie via USB dzialaja :) Nawet nie trzeba przydlugawych midow przycinac:

znalazlem na jakiejs plytce z CD-Action midi REM (ponad 4 mins) i dalo sie toto ustawic jako dzwonek :lol:

Nie wiem jaki max. transfer wyciagnie telefon, bo nie sprawdzalem i, wlasciwie, nie interesuje mnie to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi