Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ktory bedzie lepszy i czy wogole one sie czyms roznia poza wygladem (chodzi mi glownie o jakosc wykonywanych zdjec) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja ma s55 z aparatem w ideaMIX i zdjecia jak na telefon to robi spoxik. a co dotych aparatow, to ponoc roznicy nie ma zadnej tylko w obudowie. sa rozne obudowy aby pasowaly stylistycznie do s55 albo m55. takze jak masz okazje to bierz ktorykolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Chodzi po prostu o cene. Zauwazylem, ze IQP 530 (ten kanciasty) jest drozszy od IQP 500 (ten u gory). I to czasami o 20-25 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Mam tego "kanciaka " :D Zdjecia wychodza spoko, ale trzeba sie przyzwyczaic do celowania- uklad soczewek jest niedopracowany, i czasami zdarza sie nie trafic dokladnie w to, czego zdjecie chcialo sie zrobic (czytaj - to, co chciales sfotografowac, moze sie nie zmiescic w kadrze tak, jakbys sobie tego zyczyl :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 i dlatego szybko zminilem tel z przyczepianym aparatem :) ale mialem m55 i kanciaka :) no i fotki jednak ten od s55 delikatnie lepsze robil :) takie mialem wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wiec apraty wg mnie nie roznia sie niczym. Mialem oba! Ale to co teraz pwoeim to oczywista prawda - oba sa do [gluteus maximus]... Ale i tak jak na aparaty do phonow sa niezle... - osobiscie przerzucilem sie na zwyklego cyfraka - malenkiego nikona coolpixa 3100 - wydatek rzedu 1200zl teraz - miesci sie swobodnie do kieszeni a robi piekne fotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...