jarro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 czesc chcialem kupic płyte główna pod Pentium III slot1.Doradzcie jaki model jest wart zainteresowaniaZalezy mi na stabilnosci i niezawodnosci.Natknalem sie na plyte Aopen AX6BX,co o niej sadzicie?Prosze o sugestie dotyczace zakupu(nie rozwazajmy ze plyta juz stara itd).Pozdrawiam i licze na fachowa pomoc,Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 a czy cena nie gra roli ?? i czy nie lepiej sprzdac P3 i kupic cos na amd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Asus P3B-F, Abit BE6 II, MSI BX Master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja polecam Abit-BE6 (II) - mialem, dobra, stabilna jak diabli, udany produkt, BX440 - najlepszy chipset :D 100% stabilnie chodzila na magistrali 133MHz (generalnie BX projektowany byl pod 100MHz), obsluga UDMA66 (dodatkowy kontroler na plycie), co prawda AGP2x, ale przy starszych kartach i tak nie ma zadnej roznicy w wydajnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ja bym sie zastanowil czy nie sprzedac i kupic AMD. moj kolega sprzedawal swojego pentium III 800EB ( ten juz byl na sockecie ) .. jeden gosciu oferowal mu 120 zl ale on wolal wystawic na allegro.. a tam goster kupil mu za 250 zeta !!! ( ja 3 tygodnie wczesniej na allegro A1800+JIXHB kupilem za 200zl !! ). Jezeli masz pentiaka na slocie kolo 800MHz to powinien sie niezle sprzedac bo teraz ludzie szukaja takich rarytasow na swoje stare plyty glowne i przeplacaja :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...