Skocz do zawartości
Gość

Kyro II

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie gdzie jest moze hjakis zetelny test Kyro II z najnowszymi driverami!?. slyszalem ze 3dmarka2k1se naprwaili i juz hcoidz pod kyro II tak jak powienien. Jak ktos moze to niech zapoda testy kyro II na najnowszych sterach najlepiej na procku Duron/Athlon taktowanym na ok 1Ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak na frazirze to trochę jednak praeginają (nawet ja tak sądze, choć nie miałem nigdy GTS'a w domu)

ale ja w 3dmarcu 2001 se mam około 2700 punktów

głównie to co poprawili to to że w drugim teście matrixa filary nie są przeźroczyste

koń jak źle chodził tak dalej źle

karuzele standarrdowo kisznie

tam gdize kolesie się do siebie szczelają to jest coś takiego jak odbicie wszystkiego ze trzy razy i jakieś dzine migotanie

a reszta chodzi spoko

no i jednak w porównaniu do msi gf2mx 400 to jest znacznie lepsza jakosć obrazu i większa wydajnośc w grach i to znaczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak na frazirze to trochę jednak praeginają (nawet ja tak sądze, choć nie miałem nigdy GTS'a w domu)

ale ja w 3dmarcu 2001 se mam około 2700 punktów

głównie to co poprawili to to że w drugim teście matrixa filary nie są przeźroczyste

koń jak źle chodził tak dalej źle

karuzele standarrdowo kisznie

tam gdize kolesie się do siebie szczelają to jest coś takiego jak odbicie wszystkiego ze trzy razy i jakieś dzine migotanie

a reszta chodzi spoko

no i jednak w porównaniu do msi gf2mx 400 to jest znacznie lepsza jakosć obrazu i większa wydajnośc w grach i to znaczna

to co opisujesz jest na sterach PowerVR albo Videologica (najlepsz ajakość 2D) na Herkulesa tych problemów nie mialem ale nie zawsze herkules da się zainstalować. ja mam stery Videologic jakośc 2D bardzo dobra a w grach nie ma artefaktów takich jak w 3DMarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sterowniki są takie same panowie, niczym się nie różnia te od videologica czy herculesa, sprawdzie wielkosc .dll itp, jakosc 2d lepsza na sterach ? he?

sprawdzilem pod 2000 na Herkulesie nie ma artefaktów. na Vdeologicu są.

ale ja mam Jupitera. na sterach jupiterka tez były przekłamamia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...