virtuomaniak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Wlasnie, czy ktos ma zalmana 7000 CU na P IV? Ten cooler wazy 773g a max na socket 478 mozna wpakowac 445g. Czy po zamontowaniu nic sie nie urwie? Bo takto byla by ladna strata :D I czy jak teraz moge sterowac obrotami coolera z pod winowsa (programem core center, ktory dostalem razem z plyta glowna) oraz standardowym coolerem od P IV to tym nowym zalmanem tez bede mogl? I czy nie lepiej jest kupic wersje OEM tego zalmana i odzielnie kupic paste? Bo w boxie jest nie potrzebny bajerek to kontrolowania obrotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koola Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Te zalmany serii 7000 montuje sie do dziurek w plycie, ktore musza byc wokol gniazda procesora a nie do samego gniazda. http://test.zalman.co.kr/english/product/c.../cnps7000cu.htm http://test.zalman.co.kr/images/swimages/2003/7000.swf pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Acha, a da sie jakos sprawdzic czy mam te dzirku bez zdejmowania starego coolera?? I jesli montuje sie na dziurach w plycie glownej, to czemu waga ma jakies znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Coś wam sie chłopaki pokręciło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Oj pokreciło :D . Montuje się go do gniazda na wentylator, jakie każda płyta pod P4 posiada. Ale aby móc go zamontować pod na P4 musisz kupić właśnie wersję box, bo w oem nie ma zapinki do intela. W boxie masz wszystko co Ci potrzebne do założenia: zapinkę, srubki, niezłą pastę etc. Jest to najlepszy cooler pod P4 z jakim miałem doczynienia. Mój prescott 3.0 idzie na nim na 3.8, a prescotty się cholernie grzeją :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...