Lisek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 :arrow: http://www.tweak.pl/artykul/cebit2004 Niebardzo mi to pasuje do ktoregokolwiek z dzialow, wiec laduje tutaj :] Relacja by MKa11 któremu się udało być na Cebicie. Artykul zostal podzielony na 8 stron, gdyz wszystkie zdjecia (miniaturki + powiekszenia) ważą blisko 23 MB, a same miniatury 6 MB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 fajny album :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 moje gratulacje jest to najlepsza fotorelacja z cebit'a jaką widziałem [a może mało widziałem? hehehe dżołk] porównując do relacji z np. pclab i twojepc, to ta miażdży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 nono no:) podoba misie ..tylko brakuje takich ogólnych zdjec w hali ..jak to ogólnie wygladało.... hyhyhy ====>>>>> http://www.tweak.pl/ilustracje/cebit2004/IMG_0237.JPG no i to cudenko !!!! http://www.tweak.pl/ilustracje/cebit2004/IMG_0265.JPG http://www.tweak.pl/ilustracje/cebit2004/IMG_0267.JPG Fajny album :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Fantastyczne rzeczy tam były :) Chyba mam nowe marzenie... pojechać na CBIt-a :D Echhh ... GJ ! V GJ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 po co bys tam pojechal? zeby slinotoku dostac? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mamte wszystkie fotki od powrotu MKa11 i Dzidzi z cebitu ;] jest tam duzo wiecej fajnych rzeczy ale same foty waza >120mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 To mnie rozwalilo :D Szczegolnie te grille ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no troche tych fotek jest :twisted: , po co bys tam pojechal? zeby slinotoku dostac no ja bym wolał za kaske ktora musiał bym wydac na bilet i przejazd co se kupic , co innego jak wyjazd i wjazd jest sponsorowany .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Nie wiem czy bym chcial tam pojechac....kto by mnie z tamtad potem wyciagal ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Hmm... pojechał bym z bandą dresów.. to byśmy nakradli... Tzn. ja bym mówił co mają brać :lol: (joke) Ale muszę przyznać, że takie targi to coś niebywałego :] Mam pytanie... czy tam można było tego wszystkiego (no nie wszystkirgo :wink:) podotykać ? Obejżeć z bliska... itd. Acha ... i czy były same kompy ? Może można było, na którymś zagrać ? :D I jeszcze 1 - propozycja moja :F Może mógłby ktoś z redakcji spakować te zdjęcia i umieścić na FTP? Byłby to duużo lepszy sposób... tzn.. lepszy... :) Chciałbym mieć takie fotki na kompie, a nie chce mi się wszystkiego zapisywać I jeszcze 1 - ciekaw jestem jakim aparatem były robione te zdjęcia :) - Baaardzo Ładne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 udostepnij mi miejsce to je gdzies wrzuce. jest tego lacznie z tymi nie opublikowanymi 309fotek za 116mb. mi sie podoba zymylator F1 zamontowany w bolidzie f1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ale muszę przyznać, że takie targi to coś niebywałego :] Mam pytanie... czy tam można było tego wszystkiego (no nie wszystkirgo :wink:) podotykać ? Obejżeć z bliska... itd. Acha ... i czy były same kompy ? Może można było, na którymś zagrać ? :D I no na kilku zdjeciah wyraznie widac "PLEASE DON'T TOUCH'' :wink: ale obejzec z bliska chyba mozna było :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no ja bym wolał za kaske ktora musiał bym wydac na bilet i przejazd co se kupic , co innego jak wyjazd i wjazd jest sponsorowany .. Faktycznie zasponsorowałem sobie wyjazd i to sam :P - a wejście na targi jest free dla prasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Czemu tak pozno? Zdjecia sa spoko, tylko strasznie opozniona ta cala fotorelacja. Ludzie malo widzieliscie ;) http://www.realitynet.pl/content.php?article.80 :) http://realitynet.pl/gallery/thumbnails.php?album=6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Nie widzę blondynek, brunetek też Robi wrażenie i żal się robi, że kiedy nazbiera się trochę kasy na niektóre cuda to one będą już technologicznym złomem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BurriToS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 nice one :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Witam ! Czy ktoś wrzuci fotki z Cebitu 2004 (110 MB) na mój FTP ??? Podam na priva. Pozdrawiam Pulsar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiaMeL Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 8O I noc na 100% mam nie przespaną . :ploom: __________________ Abit NF7-S, AMD2500@3200(1,7V), 2x256DDR kingston, :cry: GF4Mx440 :cry: , 40GB HDD, Chieftec 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seven rock Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja juz nawet nie chciałbym pojechać zobaczyć te wszystkie cudeńka , ale jakbym dorwał taką obudowę DIGN , pasującą do Denona ( wprawdzie mam Technicsa) ale te obudowy to zajebioza , ale na pewno jedna kosztuje tyle co amplituner technicsa , tylko że do tego nie trzeba już nic wkładać a do obudowy to możesz majątek stracic jak zaczniesz kupować Grile , chłodzenie wodne itd>>>>>>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 tia nie ma to jak odgrzac topic po paru miechach :twisted: to moze napiszmy juz cos o cebicie 2005 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...