heist Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Chce zalozyc neostrade TP 512 (od maja 640) i chcialem sie dowiedziec paru rzeczy: 1.Na ich stronie som modemy - ktory z nich jest najlepszy (i czy dostane ten ktory wybiore w cenie zalozenia??) 2.Czy jestescie zadowoleni z NEO 512 ?? (jak transferki na DC, Kazie , z www i pingi do grow??) 3.Ile place za zaloeznie bo roznie slyszalem ?? (akywacja 1 zl i abonament 149zl) 4.Czy polecacie mi neo +?? bo teraz mam stale ale szajs , 45 zl na miech pingi 200 trasnferki z p2p max 10 kilo z www lepsze do 100 :] Dzieki z odpowiedzi ( i prosze nie mowcie ze mam poszukac i ze to wyszkto jest na forum :] bo nic nie znalazlem :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Chce zalozyc neostrade TP 512 (od maja 640) i chcialem sie dowiedziec paru rzeczy: 1.Na ich stronie som modemy - ktory z nich jest najlepszy (i czy dostane ten ktory wybiore w cenie zalozenia??) 2.Czy jestescie zadowoleni z NEO 512 ?? (jak transferki na DC, Kazie , z www i pingi do grow??) 3.Ile place za zaloeznie bo roznie slyszalem ?? (akywacja 1 zl i abonament 149zl) 4.Czy polecacie mi neo +?? bo teraz mam stale ale szajs , 45 zl na miech pingi 200 trasnferki z p2p max 10 kilo z www lepsze do 100 :] Dzieki z odpowiedzi ( i prosze nie mowcie ze mam poszukac i ze to wyszkto jest na forum :] bo nic nie znalazlem :) :twisted: 1. Ja z modemem nie mialem wyboru, mam sagema i dziala, mi to wystarcza. 2. Ja jestem bardzo zadowolony. Transferki tyle ile da server/gosc z drugiej strony. Aktualnie mam 655,2kb/s nie wiem dlaczego :) Tyle faktycznie leci, z mojej strony nigdy nie ma zwolnienia. 3. 149 + vat chyba i aktywacja 1 zl. Zreszta co chwile jakies promocje sa, czytaj na stronie. 4. Zdecydowanie polecam. IMHO swietna oferta za 160zl. Oczywiscie z p2p nie licz na wiecej bo druga strona tyle Ci nie da, jesli 100kB/s ze stron to dla Ciebie malo to tez neo sie zawiedziesz (up to 70kB/s czyli cale lacze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Transferek z dobrego zrodla cala dobe 65kb/s na neo tp , z torreta itp jak jest odpowiednia ilosc peerow i seedow to rowniez , pingi w grach sieciowych swietny , na dobrych serwerach oscyluje kolo 28-40. Osobiscie mam neo od listopada 2002 roku i bardzo sobie chwale ;) Awarje sa baaardzo zadkie. Jedyna wada to cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja również sobie chwalę. Mam neo+ od października i do tej pory były chyba tylko dwie awarie, ale krótkie (net nie działał przez góra 3 godziny). Modemik mam Sagema. Transferki bardzo często dochodzą do max 65kB/s. Pingi na polskie serwery gier - ok. 20-50. Na zagraniczne troszkę więcej. Ogólnie bardzo polecam tą usługę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ludzie nie mylcie kb z kB !! kB kloo bit Kb kilobajt jaka jest różnica 1 b to 7 bitów !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ludzie nie mylcie kb z kB !! kB kloo bit Kb kilobajt jaka jest różnica 1 b to 7 bitów !!Hmmm... a ja zawsze myslalem ze 1B (bajt) to 8b (bitów)... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 nie prosilem o wytlumaczanie co to bit a bajt 8O , prosze aby jeszcze paru userow co ma neo sie wypowiedzialo jezeli nie sprawi im to wiekszej trudnosic :) Czy są tu tacy ktorym NEO TP 512 nie odpowiada?? i dlaczego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Wiesz powiem CI, że słabo szukałeś bo sam zakładałem z 3miechy temu identyczny wątek :D. Przesiadłem się z SDI na NEO+ 512, i wszystko śmiga, torrent hymm nie bajerujcie tak chłopaki, bo przeważnie przynajmniej ja tak mam to leci 50-60kB/s, DC++ to różnie od 0 do 64kB/s, ale ciężko maximum wyciągnąć gdyż za granicą nie mają o wiele lepszych łącz :>, dlatego dorwanie kogoś kto wykorzysta w 100% moc neo jest ciężko. Awarii nie miałem ani razu, a mam neo od połowy lutego. Imho fajna oferta, chociaż jestes ciekawy jak działa ta usługa netii Net24, też ADSL 512 za 139zł z Vat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Bialy ja dodaje do dc++ w quene kilkanascie czy dziesiat plikow i sobie leca po dajmy na to 4. Lacze smiga dzieki temu na 95-100% mozliwosci caly czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 no to spox widze ze wiekszosc sobie chwali wiec i jak tez chce sobie chwalic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...