STaN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 witam!! jestem nowym uzytkownikiem tegoz forum i mam problem : jestem posiadaczem klawiatury sony vaio model PCVA-KB1P/UB i nie mam do niej sterownikow a przydalyby sie chociazby dlatego, ze klawiatura posiada pare przydatnych przyciskow, ktore znacznie ułatwilyby mi prace . Szukalem ich, gdzie mogłem, lecz bezskutecznie.....nie udalo mi sie..moze cos przeoczylem?? prosze o namiary, linki skąd ewentualnie moglbym je pobrac. Z gory thx za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 na stronach sony szukales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STaN Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 poprosilem kumpla o pomoc i on maile wyslal mawet z zapytaniem o te stery czy mogą mu przeslac i go zbluzgali tam bo mowili ze ma sobie sam poszukac.... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no i maja racje !!! czisus koles poszukaj !!! ja ostatnio mialem podobny problem - roowniez stery do VAIO (inny model co prawda) no i na stronce sony bez problemooff znalazlem... do dziela wiec !!! i bez narzekania !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...