liberator Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Mam zamiar zainstalowac WC w moim kompie. Czy zestaw WC (cały)zmiesci sie do obudowy MIDITOWER czy bede musial qpic BIGTOWER'A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 zalezy o jakiej wielkosci midi tower rozmawiamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zmieści się, tylko trzeba włożyć w to "trochę" serca i roboty: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53024&start=90 LUB: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=65154 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No taka standardowa na 3 miejsca 5,25 ma cala okolo 40 cm wysokosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Polecam BigTowera takiego jak mój :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70923 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 spokojnie zmiescisz w midi - no chyba ze masz pelno sprzetu - ale nagrzewnicei tak radze zostawic na zewnatrz - po co tracic wydajnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ja rowniez jestem zwolennikiem umieszczania chlodniczki nazewnatrz kompa - albo w takiej dobudowce pod kompem (jak wyzej na zdjeciu) , albo postawiona na kompie (tak jak u mnie - www w sigu) przy takim umieszczeniu chlodnicy - to nie powinno byc zadnego problemu z montazem WC chyba w kazdej obudowie arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 A mi sie mazy taki o to miodzik od Lian-Li Jest to nietypowa obudowa gdyz jej dlugos wynosi ~600mm :!: i z zadnym WC nie bylo by problemow. Jednak cena jest przerazajaca lekko ponad 1000zl :evil: :x Zobacz tutaj jak jest wnetrze rozplanowane http://www2.turbokeu.com/mycomputer/mypc70.htm ja bardzo chcial bym miec taki porzadek w przyszlosci z WC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Kazdy chce miec obudowe z Lian Li :wink: Sam jestem zwolennikiem calego WC w srodku obudowy. Pozbylem sie mojego Recorda i kupilem Black Ice Pro. Caly czas kiedy patrzylem sie na moja bude, wkurzalo mnie to ze jest zupelnie nie mobilna. W przyszlosci mam nadzieje miec 100% WC przykreconego do obudowy. Zeby nic nawet sie nie moglo ruszyc :P - jak narazie zostalo mi tylko pompka i zastanawiam sie jak ja przymocowac zeby w 100% stlumic wibracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 wc w midi wejdzie bez problemow. popatrz tu: www.ocg.prv.pl/wc2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Albo tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 A mi sie mazy taki o to miodzik od Lian-Li Jest to nietypowa obudowa gdyz jej dlugos wynosi ~600mm :!: i z zadnym WC nie bylo by problemow. Jednak cena jest przerazajaca lekko ponad 1000zl :evil: :x Zobacz tutaj jak jest wnetrze rozplanowane http://www2.turbokeu.com/mycomputer/mypc70.htm ja bardzo chcial bym miec taki porzadek w przyszlosci z WC :wink: gdzie mozna dostac taki fajny zbiornik wyrównawczy jak w tym modzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Obudowa full wypas, super szeroka, wszystko wlezie inside. Osobiscie marzy mi sie samemu skonstruowac obudowe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 W moje obudowie się zmieścily 3 bloczki. Mam midi tower tak ok 45-50 cm wysokosci. Trzebal bylo troche serca wlozyc w robote bo cybanty i kolanka rulz, bo inaczej to by sie za chiny nie zmiescilo. Nagrzewnice i pompe na zewnacz kompa. Stoja se na obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...