naryb Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Czy można jakimś programem zwmocnić dzwięk. Ponieważ jak podłanczam głośniczki do karty dziękowaj to stasznie cicho mi chodzi. A na starej płycie było dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A może pobawić się opcjami sterownika :?: To najlepszy program wzmacniający :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naryb Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tylko jak ja mam taki sterownik co nie ma opcji żadnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Musi być. Jaka to karta ? Sterowniki do niej zainstalowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naryb Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Karte ma zintgrowaną na płycie głównej K7S5A. A sterownik mam jakiś SiS 7012 Audio Driver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A co to za glosniki? Przynajmniej maja zasilanie z sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Jesli masz taniutkie glosniki bez wlasnego wzmacniacza, to pozegnaj sie z glosniejszym dzwiekiem... W innym wypadku zainstaluj oryginalne sterowniki do tego ukladu (do sciagniecia ze strony producenta plyty glownej i/lub firmy SIS). Jesli to nic nie da to pozostaja tylko niezbyt dokonale rozwiazania, np. 'preamp' w equalizerze WinAmpa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...