arthi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Kurcze jestem w kropce! Musze wyslac paczke 170cm x 30cm x 20cm... Okazalo sie ze poczta polska nie zajmuje sie takimi przesylkami maks z tego co wyczytalem 150cm, znacie jakies firmy kurierskie, ktore maja ceny podobne do servisco, u nich musialbym zaplacic 50zl, ale przedstawicielstwo jest w Zabrzu, wiec z K-ce troche kawalek! Jeszcze jutro zobacze jak to jest z PKP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Manial przeciez oni maja taka opcje, ze kurier sam od ciebie odbiera paczke do wyslania. Nie wiem tylko jak wygladaja oplaty dodatkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Manial przeciez oni maja taka opcje, ze kurier sam od ciebie odbiera paczke do wyslania. Nie wiem tylko jak wygladaja oplaty dodatkowe.fajnie by bylo... napisalem do nich, wiec bede wiedzial na 100%, ale mimo wszystko czekam na jakies porpozycje firm kurierskich, moze komus sie tez przydadza PS. chyba znalazlem cos odpowiedniego :) http://www.masterlink.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Firmy kurierskie na 99% dotrą do ciebie. W jakiej miejscowości mieszkasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja mieszkam w Katowicach, tylko pytanie gdzie paczka ma dotrzec: Solec Kujawski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 OPEK -- zamawiasz kuriera, przyjeżdża, twoja paczka jest w ciągu 24 godzin na miejsu docelowym [ tip - tanie i pewne ] :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Kilkukrotnie dostawałem paczke z Masterlink i zawsze wszystko było OK. W przeciwieństwie do Szybkiej Paczki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Opek jest rzeczywiscie niezly i tani, na dodatek jest Solec Kujawski... do Masterlink tez sie przejde, ale tu jest taki problem ze paczke trzeba odebrac w siedzicie, a najblizsza w Toruniu, albo placic za dodatkowe km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Uważajcie na OPEK - jak sie dowiedzieli ze ida czesci komputerowe to zdarzaly sie liczne braki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...