fuxmen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mam stara tasme ze staryi nagraniami i chce to zgrac na kompa i usunąć szymy(tylko czym) dodać basu i podgłośnic trochę czy znacie jakis progs do tgo ale taki dobry zeb mi nie usunęło polowy piosenki :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Nie rokuje tu ekstra efektow, lecz mozna sprobowac. To szumy czy szymy? Zgraj do wav'a za pomoca wejscia liniowego, a edytorow jest troche: np. WaveLab, Cool Edit Pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 nie wiem jest to po prostu kaseta przegrywana z kasety itd itd itd zgram wlasnie na wava i w goldwave moze jest taka opcja to cos pokombinuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...