Gadzet007 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Witam. Mam pytanie: Jest jakis programik do poprawiania jakości obrazu TV?? Chodzi mi o to zeby poprawić jakość nieORT: ORT: ORT: kturych kanałów telewizyjnych. Które oglądam kartą TV Pixel View pv-bt878p+rev.9D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Witam. Mam pytanie: Jest jakis programik do poprawiania jakości obrazu TV?? Chodzi mi o to zeby poprawić jakość nieORT: ORT: ORT: kturych kanałów telewizyjnych. Które oglądam kartą TV Pixel View pv-bt878p+rev.9D nie ma ale chodzi ci pewnie o wyeliminowanie pionowych pasow ktore spowodowane sa slabym sgnalem sprawdz dokladnie caly kable i wszystkie koncowki poruszaj koncowka prz karcie tv na wlaczonym tv i looknij czy bedzie lepiej skorzystaj z np. jtv bo moze to nie wina slabego sygnalu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadzet007 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 a co to jest jtv :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 poszukaj troche tutaj - http://tvinpc.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...