wheelerfan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 yeee w koncu pozbyłem sie problemu jak to zrobilem? sprzedaje ja w tym tygodniu i juz w czwartek bede mial: Epox 8RDA3+ (nVidia nForce Ultra 400) mam nadzieje ze to pomoze bo mnie kur*** brala na tego Solteka :) przez kombinacje prawie procka spalilem :P hehe ale dzieki wszystkim za pomoc :) moze przy okazji ktos mi doradzi jak podkrecic Barton 2500+, Epox 8RDA3+, zasilka Tracera 450 (od P4), 256ram TwinMos 400mhz - narazie mam tylko 256 i musze dokupic na dual :) da rade cos podkrecic narazie na samym 256 bez duala? pozdro all Myślę że tu znajdziesz sojuszników http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=84132 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 wyobraz sobie, ze sa tu tacy ktorzy na codzien taplaja sie w takim fachu. I rzeczywiscie pleciesz bzdury wierutne. NF7 jest doskonala plyta, a dla poczatkujacego nie ma chyba lepszego wyboru bo nigdy sie nie blokuje po nieudanym overclockingu - start z insertem zawsze zadziala. Tak a Ci spece to zapewne obrońcy nforca. Facet bawisz mnie!!! PS: A jeśli myślisz że za "powstanie" płyty po ustawieniu zbyt wysokich parametrów odpowiada chipset to moje gratulacje!!! BIOS ZA TO ODPOWIADA! PS2: Jeśli uważasz że nforce to płyta główna to moja uwaga: nie pisz na forum po pijaku. A jeśli byłeś trzeźwy to w ogóle się nie udzielaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Confi_old Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 juz podkrecilem ladnie i wszystko gra ! 2500@3200 mnoznik default fsb 200 = 400, ram = 400, vcpu 1,8 vmem 2,75 temp w stresie 43 cpu, system 36 i jest git :) Prime wywala sie dalekooo, 3d mark chodzi elegancko, komp juz 4dni pracuje i nie ma zadnych problemow wiec OT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...