RS Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 witam mam plyte k7s5a z pierwszym cheepo biosem jaki wyszedl, jako system mam win 2000 pr. czy jak bym zmienil na CheepoBios 1.04 beta for K7S5A Based on ECS 020717 beta. to niemusial bym instalowac windy od nowa? kumpel ostatnio zmnienial bios i potem wszytko w windowsie mu sie kopalo. ten bios jest wogule stabilny? jusz gdzies czytalem ze niektore cheepo biosy sa niestabilne. co sadzicie o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 u mmnie po wgraniu nowego biosu wszystko stabilnie, nawet numer karty sieciowej zapamietal, mam teraz fastwrites wklczone i wszystko stabilnie http://www.k7s5a.prv.p na tej stronce ca rozne biosy do k7s5a do wyboru , reasumujac wszystko bedze ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 mi sie po flashowaniy nic nie stało z systemem win 2000 professionalnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 skąd można zassać tego biosa ??? bo na www.k7s5a.prv.pl od dłuzszego czasu nic się nie zmienia. a pozatym możecie mi powiedzieć jakie zmiany zaszły w nowej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...