maru Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Odebrałem dzisiaj z barwkompu kartę taką jak w temacie. Po rozpakowaniu paczki okazało się, że laminat jest wykrzywiony. Do tego mam problem z osadzeniem jej w AGP (niby wchodzi ale monitor się nie odpala jak się uda to mam na monitorze pionowe pasy). O co tu chodzi ??? Czy ten krzywy laminat to normalne ??? No i czemu te pionowe pasy na monitorze ???. Proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobić. Wydałem na nią 600 zeta a póki co nie ma z niej pożytku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 1. laminat wykrzywiony? 2. jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maru Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zasilacz ma Fortrona a laminat jest krzywy. Od radiatora w stronę śledzie widać krzywiznę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maru Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Delikatnie mówiąc jestem zły bo ten kto ją pakował chyba widział co wkłada do pudełka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 poszło na PW i skontaktuj się z Barwkompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...