Dj nEo Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Mayday 2004 Team X-treme Witajcie. Mam wielką przyjemność zaprosić Was na niecodzienne, wielkie wydarzenie muzyczne. Największy festiwal techno w Europie startuje ponownie. W piątek (30.04) w Westfalenhallen w Dortmuniedzie (Niemcy) usłyszeć będzie można takie gwiazdy jak: AGORIA, ANGELO MIKE, MARC SPOON, TAKKYU ISHINO, TOMCRAFT, WESTBAM i wiele, wiele innych. Jeżeli nie możecie być w Dortmundzie a jesteście wielkimi fanami mayday, to nie ma się czym martwić. Radiosfera.pl we współpracy z Radiem Vigor fm będzie na żywo transmitować tę imprezę. Przemek Grabowski (Radio Vigor fm), który jest już w Dortmundzie oraz Dj Thomass ( Radiosfera.pl ) będą dla Was prowadzić Mayday 2004 Team X-treme. Startujemy już w piątek o godzinie 18.00, do godziny 10.00 rano będziecie świadkami największego zlotu fanów muzyki techno w Europie w roku 2004. Serdecznie zapraszam Zespół Radiosfera.pl Transmisja Właśnie Ruszyła ! Zapraszamy do słuchania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Pewnie nikt nie slucham tego z forum ;] a ja siedzialem i sluchalem az 8 godzin ;]. Nie ma co ale jade na polska wersje mayday ;]. NIe wiem czy wiecie ale w Mayday 2k4 zagrał polak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 tak Angelo Mike :-) Ja słuchałem całe 16 h :) nie ma to jak cukierki kopiko :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 hehe kopiko rulzzz :] ale i tak lepsza jest nescafe 3in1 ;) :D szkoda ze nie sluchalem tegorocznego Maydaya :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ja nie tylko sluchalem alei nagrywalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ja nie tylko sluchalem alei nagrywalem :) Ten to ma się dobrze :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ja nie tylko sluchalem alei nagrywalem :)no to moze chociaz kawalek udostepnisz?? ostatnio nie bardzo interesowalem sie muza wiec nie wiedzialem ze cos takiego bedzie :/ zwlaszcza na zywo w radiu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ja nie tylko sluchalem alei nagrywalem :)no to moze chociaz kawalek udostepnisz?? ostatnio nie bardzo interesowalem sie muza wiec nie wiedzialem ze cos takiego bedzie :/ zwlaszcza na zywo w radiu ... moze bys był tak dobry i cos udostepnił, moze PAUL VAN DYK-a lub TAKKYU ISHINO, a i bedzie retransmisja MAYDAY 2k4 w radiosferze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 oki mam 2 pliki : ed2k://|file|RADIO.INTERNETOWE.RADIOSFERAPL.mp3|49668938|CF00E5742CB51B9EE8B40D49DDC16A AE|/ ed2k://|file|MAYDAY.2004.TEAM.X-TREME.-.RELACJA.NA.ZYWO(5).mp3|67937124|4DAAD3FC2F149A9C74378970BC74671D|/ moze ktos zobaczy czy to dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 oki mam 2 pliki : ed2k://|file|RADIO.INTERNETOWE.RADIOSFERAPL.mp3|49668938|CF00E5742CB51B9EE8B40D49DDC16A AE|/ ed2k://|file|MAYDAY.2004.TEAM.X-TREME.-.RELACJA.NA.ZYWO(5).mp3|67937124|4DAAD3FC2F149A9C74378970BC74671D|/ moze ktos zobaczy czy to dziala niestety bardzo kiepsko u mnie sciaga poniwaz mam SDi ;[ ale niedlugo neo wiec wtedy sprawdze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj nEo Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 bedą płytki z relacji z mayday :) będzie je mozna kupic za drobna oplata z czego pieniadze pojda na oplacenie naszych serwerow shoutcast :) zagladajcie na strone www.radiosfera.pl niedlugo powinno byc info :) pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...