combat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 A ja mam dziwny problem gdyz demo mi jeszcze ani razu niepozwolilo zagrac, ciagle mi bez zadnego powodu wywala do windowsa jak klikne race.... Moze macie na to tez jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Demo juz jest oficjalnie dostepne ! http://download.boomtown.net/en_uk/article...iew.php?id=4999 A dla tych co uważają , że auto za bardzo skacze ,buja itp polecam obejrzenie prawdziwego przejazdu Listerem onboard http://www.listercars.co.uk/images/lap.mpg Gra ma być gotowa " na lato" :) http://www.m4driving.sm/images/12/20040504-gtr.jpg - projekt okładki , zwróccie uwage na ilosc wozow i tryb online 24h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Kurde chyba znowu zawale kila nocy a przez to moji sasiedzi slyszacy okrzyki "radosci" i ryk silnikow. Wlasnie podoba mi sie calkiem jak pracuje silnik i sprezarka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Wszystko cacy,w koncu kiera ma co robic ;> ALE... do jasnej cholery, co oni zrobili z modelem zniszczen ?? :/ Jego praktycznie NIE MA, a czytajac racing-forum (thx Sewar za linke!) odnioslem wrazenie, ze sie juz nic w porownaniu do dema nie zmieni. Szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A po cholere wam zniszczenia, glownie chodzi o to by przejechac trase niedotykajac niczego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Dobry zart nie jest zly, co combat? ;> Jesli bolid bedzie ciezki do uszkodzenia (vide demo) to odpada masa adrenalinki- juz na dzien dobry. GPL mial idealny model fizyczny (jazdy i uszkodzen) i to stworzylo jego wielkosc. Mam nadzieje, ze GTR, choc z innej (takze utytulowanej ale mniejszej) stajni, dzoszusuje do GPLa bo ilez mozna czekac na cos porzadnego w temacie racing- sim?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Dobry zart nie jest zly, co combat? ;> Jesli bolid bedzie ciezki do uszkodzenia (vide demo) to odpada masa adrenalinki- juz na dzien dobry. GPL mial idealny model fizyczny (jazdy i uszkodzen) i to stworzylo jego wielkosc. Mam nadzieje, ze GTR, choc z innej (takze utytulowanej ale mniejszej) stajni, dzoszusuje do GPLa bo ilez mozna czekac na cos porzadnego w temacie racing- sim?????? LFS wogole nie ma uszkodzen a jak sie gra na necie to wciaga jak cholera....w GTR sa super dziweki(ach ten bulgot V8) ale wole lfs.(narazie zobacze jaki bedzie full) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Si, macie z combatem racje. Sam model fizyczny (jak jest dobry, a tylko o takich rozmawiamy) dostarcza mase frajdy ale czy tak ciezko zrobic gre niemal idealna...? Jasne, ze ciezko ale... Simbim sa blisko (brakuje jednego elementu)- niech tego nie spieprza bo bedzie kurewsko szkoda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ano bedzie. tez mi tego brakuje co to za sim bez zniszczen???? A mam pytanko. Udalo sie komus zagrzac silnik albo rozwalic opony???? Sam efect w GranTourismo2 byl fajny jak na dlugich wyscigach ruszalo sie na nowych oponach trzymaly one gorzej przyczepnosc niz rozgrzane po dwoch. Tutaj zdzieralem opony przez 3minuty i nic. To tez by mogli zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ano bedzie. tez mi tego brakuje co to za sim bez zniszczen???? A mam pytanko. Udalo sie komus zagrzac silnik albo rozwalic opony???? Sam efect w GranTourismo2 byl fajny jak na dlugich wyscigach ruszalo sie na nowych oponach trzymaly one gorzej przyczepnosc niz rozgrzane po dwoch. Tutaj zdzieralem opony przez 3minuty i nic. To tez by mogli zrobic. jest lampka overheat i tez okolo 10min palilem lacze jechalem do odciecia i nic... :( a gdy zmienilem predkoscomierz na cos innego(pokazywalo inne cyferki :D ) nie moglem sie dopatrzyc temperatury wody lub oleju...Fajnie bylo zrobione w nascar racing jak sie pałowało silnik to stawał i ani rusz dalej no i byly czytelne wskazniki od temp wody i najpierw zapalala sie zolta lampka potem czerwona i boom..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No i jak z ta gra ? Miala wyjsc na wakacje. Wyszla full juz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Nic mi o tym nie wiadomo. Zreszta moze to i dobrze, bo dwa takie simy rownoczesnie to absolutny brak czasu na inne czynnosci ;] KRS, obserwuj FFS- tam dowiesz sie najwiecej o GTR (choc z tego co widze, to i ostatnoi tam sie zarejestrowales. Witamy :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Nic mi o tym nie wiadomo. Zreszta moze to i dobrze, bo dwa takie simy rownoczesnie to absolutny brak czasu na inne czynnosci ;] KRS, obserwuj FFS- tam dowiesz sie najwiecej o GTR (choc z tego co widze, to i ostatnoi tam sie zarejestrowales. Witamy :]) Jakie to forum o GTR i innych wyścigach? Jakies linczek mile widziany... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ostatnie info o GTR: -------------------------------------------------------------------------------- "GTR will be released in Scandinavia and Germany in the beginning of November. We are also AIMING for a November release in UK and France - BUT this is not clear and totally depends on prospective distributors so release can also be further delayed. This we do not know. As of the rest of the world goes - distributor hunt. Release we do not know yet. We DO understand the impatience of waiting for GTR - but we also hope that YOU understand that we do everything in our power to release the game as soon as possible without restricting marketing and so on..." a forum to : http://racing-forum.pulse.pdi.net a tu: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=173826 sa nowe filmy z gry :) wypas na max. Jako ze czesc z was zakupila kiery z okazji RBR to kolejna czesc zakupi z okazji GTR :D bo tu tez bez kiery sie nie obedzie... Teraz moze zrozumiecie roznice pomiedzi seria CMR czy TOCA a prawdziwymi , hardcorowymi wyscigami :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Forum jest wypasione. Tacy wyjadacze tam sa, ze nie mialem o czyms takim pojecia. Watki typu "Temeratura opon w GPL" !! - i kurcze temat na 4 strony :) Co do GTR to wlasnie zassalem demko ale bede mial czas zagrac dopiero wieczorem. A ochote na nie mialem ale dopiero po kupieniu kiery mam odwage na ta gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Boxster- http://racing-forum.pulse.pdi.net/index.php Milego czytania (i pisania) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Witam! Wlasnie wyszlo official demo GTR-a :D Na stronce www.gtr-game.com sa linki. Sciagac tylko pliki majace faktycznie 215MB (omijac szerokim lukiem pliki wazace 205MB, gdyz sa trafione [wlasnie taki zassalem i lipa, jeszcze raz trzeba ciagnac]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja nie wiem dlaczego ale jak wyjezdzam z pitu to moge tylko jechac 78 km/h ??dlaczego?Biegi zmieniam a predkosc sie nie zmienia...prosze o szybka pomoc bo chcialbym sobie pograc w ta gierke...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Trzeba wylaczyc ogranicznik co sie zwie chyba speed limiter (defaultowo literka "L"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Tyle ze demo nie ma full sim mode :( sa arcade i semi pro.. szkoda. Za to mozna sie z Ai poscigac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wy tez moze macie taki problem, ze demko po kilku minutach grania zawiesza sie i wychodzi do windy? - czy to moze zbyt podkrecona karta graficzna sie grzeje i nie daje rady? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Nie, nie mamy. Pelna wersja zawierac bedzie cos co sie bedie zwalo TrackIR. Z pomoca tej malej aplikacji i byle jakiej kamerki inetowej bedzie mozna wirtualnie rozgladac sie po kokpicie aut w GTR!! Simbin intensywnie testuje ten sys. jak i cala gre, a wg Gamestara gra ma byc na niemieckojezycznych rynkach juz w listopadzie br. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 qrde... sciagnalem to.. zainstalowalem.... ale podczas ladowania sie wyscigu gra mi wywala do windowsa o_O wie moze ktos co z tym zrobic?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Nie, nie mamy. Pelna wersja zawierac bedzie cos co sie bedie zwalo TrackIR. Z pomoca tej malej aplikacji i byle jakiej kamerki inetowej bedzie mozna wirtualnie rozgladac sie po kokpicie aut w GTR!! Simbin intensywnie testuje ten sys. jak i cala gre, a wg Gamestara gra ma byc na niemieckojezycznych rynkach juz w listopadzie br. Możesz bliżej napisać jak dokładnie wykorzystuje ten system kamerki??? Na jakiej zasadzie to działa? PS. Jak mam skonfigurować FF w GTR, żeby poprawnie działał na czerwonym logi??? Jako tako działa po ustawieniu Rumble ale wtedy kiepsko się jeździ. A po wybraniu którejś z kierownic np. Momo ściąga mi na boki. Jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Prawde piszac to nie mam pojecia... Przetlumaczylem tylko to co wyczytalem w krotkiej notce w austriackim Gamestarze. Przyjdzie nam chyba poczekac na premiere by zobaczyc jak to dziala (choc podejrzewam, ze bedzie to cos a'la te glupki gierki na PS2 [podbijanie pilki wlasna glowa ;] itp]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 http://www.gtr-game.com/popup.php?page=downloads tu sa filmiki z technologia TrackIR . fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Tu jest opis: http://www.pilots.pl/trackir_work.html Ale czy zadziała to na kamerce internetowej to małe szanse! :( Ponawiam pytanie: Jak mam skonfigurować FF w GTR, żeby poprawnie działał na czerwonym logi??? Jako tako działa po ustawieniu Rumble ale wtedy kiepsko się jeździ. A po wybraniu którejś z kierownic np. Momo ściąga mi na boki. Jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 No i dzis na rynku niemieckim ukazal sie full tej gry :] Naturalnie od razu w przerwie na lanch pobieglem do sklepu i juz lezy przede mna pudelko (paskudne czerwone ;]) z GTR'em. Gra zostala wydana na CD (sztuk dwie). W srodku gruba instrukcja (ok 80 stron, pare razy wiecej niz w Rysku) traktujaca glownie o przepisach w tej serii FIA + telemetria. Ustawienia podobne do tych z GPL, RBR wiec bedzie przy czym pomajsterkowac! Co do TRACK IR to jednak trzeba kupic odzielny kawalek hardware'u- cos ala okulary VR za 199 ojro. Troche sporo, tym bardziej ze tylko w GTR dziala to poprawnie. Chyba sobie odpusze na razie. Nie napisze jak sie gra, bo na laptopie w pracy/ studiach nie bede tego instalowal. Moze wieczorem lub jutro zdam relacje. PS. W Gamestarze gra (tfu, symulacja ;]) otrzymala 91% co juz samo w sobie jest cholerna rekomendacja. Cos czuje, ze momo nie bedzie miec lekkiego zycia (GTR, RBR, flatout) ale po to ja kupilem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Wez mnie lepiej nie zalamuj. Tak bym sobie w ta gre pogral ,ze az mnie po domu nosi. Moze wujasa z niemiec namowie ,zeby kupil :wink: Jak potestujesz to pisz i najlepiej jakies filmy zapodaj. Ja moge ewentualnie wystawic na serku ,ale max 45MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no fajowo sie jezdzi, hmm jonathan ty juz nie moderem ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...