Sewer Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Zalezy ile masz zacięcia :) Ale do tej gry to polecam kierownice dopiero wtedy jest frajda z jazdy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Czy juz wiadomo coś o polskim wydawcy i kiedy bedzie można kupić GTRa w naszych "pięknych, unijnych" sklepach? Teskno mi za tym Pro Simem... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Nic nie wiadomo :( Z racji miejsca pracy i tezo ze sam czekam na gre to trzymam rękę na pulsie. Caly czas czekamy na patch 1.2 bo obecnie podczas wyscigow online losowo nas wywala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Gdzie można dorwać paczke językowa ANGIELSKĄ + najlepiej jakiś "sound" pack też w j. ANGIELSKIM? Czy w innej niż niemieckiej wersji działa, najnowszy patch 1.2 i ew. jak tego dokonać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 GTR w Polsce już w marcu http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,17466 tylko kasy troche mi brak, ale za to kiera w drodze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 GTR w Polsce już w marcu 1214422[/snapback]No i fajnie tylko czemu dopiero w marcu... Do marca musze dalej śmigać na wersji niemieckiej... trudno... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 W sieci jest sporo dodatków trzeba tylko poszukać a nie iść na łatwizne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Znalazłem "paka" zmieniającego wersję niemiecką na angielską ale w wersji 1.1, ja posiadam już wersję niemiecka 1.23... czy ktoś widział paczke językowa na tą wersje? Linczek mile widziany... :wink: P.S. Mile widziana również paczka "sound" w j. angielskim, bo to "szpechanie" zaczyna być irytujące... :lol: Edytowane 17 Stycznia 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 No i moja firma bedzie wydawcą GTR :) zapraszam do kupowania . http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=2885 :) troche spora cena ale mysle ze gra jest warta tej kasy ze wzgledu na liczne mody , dodatki ,tory jakie sie napewno ukażą - a gra po sieci WYMIATA . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 hmm byc moze GTR bedzie spolszczony w pelni :) http://www.gameranking.pl/start.php?go=opis_ftp&&id=1215. link do probek dzwieku i dema GTR - demo ANG ofc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ukazalo sie nowe demko GTR v 2.0 http://www.bhmotorsports.com/GTR/downloads/2972 "demo again features the Spa-Francorchamps circuit (now at dusk) drivable in arcade, semi-professional and simulation modes in the Saleen (GT class) and Ferrari 360 (NGT class) cars. " wiec teraz mozna sprobowac wszystkich trybow gry - ofc polecam simulation :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Trochę się zawiodłem na tym demku, po modelu zniszczeń oczekiwałem czegoś więcej, ale być może ToCA RD2 mnie zabardzo rozbestwiła, w każdym razie da się unieruchomić samochód a to już wielki plus. Także grafika dość odbiega od tego do czego przyzwyczaiła mnie w.w. gra. Co do modeli jazdy to faktycznie simulation jest niesamowity choć patrząc na engine gry nie powinno to dziwić, także semi-profesional jest bardzo grywalny. Samochód zachowuje się dużo realistyczniej niż w TRD2 (zwykła symulacja) ale jazda jest już wyraźnie łatwiejsza niż w simulation i mniej frustruje początkujących kierowców GT takich jak np. ja ;) choc model jazdy TRD2 dostarcza więcej radochy (te drifty AC-cobrą :D Arcade zasługuje całkowicie na swoją nazwę, jak dla mnie samochodem kieruje się mniej więcej jak w NFS IV :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 hmm byc moze GTR bedzie spolszczony w pelni :) 1237551[/snapback]Może lepiej niech nie ruszją wersji eng., bo co do tych próbek to chyba sie nie podobają! /zobacz oceny, jedna gwiazdka!/ Czy 10.03 jest data aktualna co do premiery, bo z tego co wiem to światowa jest przewidziana na 11.03... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 No i kij i premiera przesunieta na kwiecien !! :( ehh co za lipa Co do Arcade mode to tej gry nie powinno sie uruchamiac w innym niz simulation trybie. Co do zniszczen sa wlasnie ekstra .. mozna urwac kola , zapalic auto itp itd .. tyle ze w tej grze nie chodzi o symulowanie zniszczen a jazdy :) a wypadek zwykle konczy sie jednym RETIRE from race :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyli Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Dla wszystkich mechanikow: Jeżdże samochodem GT :lol: Szacuken :) Edytowane 17 Lutego 2005 przez Bazyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Hmmm zainstalowałem demo - 2.0 ale podczas gry nie widze samochodu :lol: Co jest grane?? :D stery itp mam uaktualnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Dla wszystkich mechanikow: 1281601[/snapback] heh moze teraz spora czesc osob zrozumie dlaczego GTR to symulacja a taka toca czy inne [ciach!]ly z przydomkami real driving simulation sa tylko lekko trudnieszym arcade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyli Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Powiem szczerze, ze narazie ta mnogosc ustawien mnie przytlacza. Ale jesli zacznie sie w tym grzebac to po kilku tygodniach moze beda efekty ;) Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ! :D Szacuken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zainteresowanych i chetnych do pożądnego ścigania zapraszam do ligi GTR ! Narazie sa wyscigi testow ale jak tylko gra ukaże sie w Polsce to ruszamy pełną parą ! www.gtr.pl Trzeba sie zarejestrować zeby wejsc do tebel - no i ofc uczestniczyc w wyscigach . Aha oczywiscie jezdzimy bez zadnych helpów ! tylko clutch. a i jeszcze jest force cockpit view :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 @Sewer . wypadłem troche z tematu ale jak wyglada sprawa nabycic GTR PL ?? kiedy play to wyda? czy na demo tez mozna grac w lidze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 GTR bedzie u nas w kwietniu - mozna latwo sprawdzic na stronie playa :) w demko nie da sie grac w lidze , ale niekoniecznie musi to byc wer. PL. Narazie wyscigi sa tylko testowo dla poznania torów , wozów oraz sprawdzenia systemu ligowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 sciagnalem demko i jestem bardzo mile zaskoczony! swietny model jazdy, samochod zachowuje sie bardzo naturalnie. czuc kiedy sie trzyma, kiedy zaczyna tracic przyczepnosc. ale to dopiero cala otoczka mnie zachwycila - pit, flagi, podzial wyscigu na sesje. tu rzeczywiscie ma sie wrazenie uczestnictwa w prawdziwym wyscigu ... z przydomkami real driving simulation...mam nadzieje ze nie pijesz do Gran Turismo? ... oczywiscie jezdzimy bez zadnych helpów ! tylko clutch. a i jeszcze jest force cockpit view :)fajna ta liga, z checia przylacze sie jak juz troche obeznam sie z torami. to ze bez helpow to git. ale czemu force cockpit? jak jade samochodem to patrze przez szybe, a nie na kokpit. a tutaj musze sobie ograniczac widocznosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 W Gran Turismo nie gralem wiec sie nei wypowiadam. Co do force cockpit to hmm tak jest i juz :) hyhy Zresztą w GTR sa chyba najfajniej zrobione wnetrza wozow jakie widzialem do tej pory w grach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Dżizys! Jakie to trudne! Nie myślałem, że znajdę trudniejszą samochodówkę niż LFS... Jeszcze jedno: Które demo jest lepsze pod wzgledem ilosci aut i torów? 1.xx czy 2.0? Edytowane 12 Marca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 sciągnełem demko gtr2.0 ale podczas uruchamiania gry wywala mi komunikat (folder ten zawiera już folder o nazwie Spa )pliki zostaną zamienione tak nie na wszyskie bla bla..taki windowsowy znowu przechodzi na chwilkę czarny ekran i puh ..raportuje błędy zamknięcie aplikacji co to może być?? miałem demko 1.0 wcześniej ale zainstalowałem teraz w innym folderze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Odinstaluj oba dema , pokasuj foldery i wpisy z rejestrow o GTR i wtedy instaluj .Albo moze uszkodzoną instalke zassales? Na szczescie premiera gry juz niedlugo .... oby znow jej nie przelożyli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 próbowałem ,nic to nie daje znalazłem ten plik spa jest w user data settings i w newerusedname settings kopiowałem kasowałem itd ,nic z tego jak nie było pliku to gra wychodziła od razu ..a tak chciałem spróbować symulacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Które demo jest lepsze pod wzgledem ilosci aut i torów? 1.xx czy 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 w semku 2.0 sa wszystkie 3 tryby no i jakis lepsze samochody, jest jeden tor spa w obydwu w 1.xx w dzien a w 2.0 w nocy. mi sie lepiej jezdzi w 2.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 w demo gt2.0 można grać w necie ? jakoś nie mogę znależć osobiście uważam , że z widoku z kokpitu na klawiaturze jeździ się gorzej niż np. rFactor... i pełno bugów jest i przenikań tekstur, wszystko na full i las z bliska jest ciemny a dalej nagle się robi jakiś jaśniejszy, brzydko to wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...