Boxster Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Jesli ktos jest fanem "ściganek" to ucieszy sie jesli powiem ze jest juz DEMO GTRa, a pewnie jeszcze bardziej gdy podam mu do niego tego linka: 1. http://gtr.cust.port80.se/gtr_press_demo1.exe (ok 150 MB) 2. ftp://anonymous@ftp.gtr.cust.port80.se/gt...press_demo1.exe (j.w.) hasło do instalki: GTR_Press_Demo , a tutaj troszke fotek - link: http://omega-hell.net/gtrdemo/ (wywaliłem fotki na stronie, bo troszke zajmowały, a nie wszyscy maja np. Neo) , a jesli ktos nie chce targac dema, to niech zobaczy co traci - movie - link: http://www.bhmotorsports.com/getMovie/301 Można smialo powiedziec ze jest to rarytas, bo oficjalnie DEMO tylko dla "PRESS". P.S. Czekam na dziekuje! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 dziekuje bedzie jak zmniejszysz zdjecia, hakuna matata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Dziękuje :) gierka fajnie wygląda szczególnie z widoku kierowcy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Pierwszy raz o niej slysze. Śjak sie jezdzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Grales albo slyszales o GPL?? W trybie Simulation wlasnie tak sie jezdzi. Ale w produkcie finalnym beda trzy tryby :Arcade ,Pro-Simulation i Simulation. Wiec pewnie trafi do tych co ledwo jezdzic potrafia jak i do Alienow wirtualnych szos :lol: Jakby co moge zapodac 20MB filmik mojego autorstwa z przejazdu w trybie Sim ,potrzebuje tylko miejsce zeby go gdzies umiescic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Już od jakiegoś czasu interesowałem sie tą grą po świetnym realizmie w filmikach :wink: Mam nadzieje, że jest dobrze dopiero zacząłem ściągać. PS. Jak z wymaganiami co do komputera??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 u mnie dziwna sprawa max moge jechać 78 km/h i ani troche więcej !!!! :? zmieniam biegi ale to nic nie daje jak wrzuce 2 to się obrotomierz zaczymuje w połowie i kropka !!!! a jak włącze ai to jedzie normalni ,,,wyłącze to znowu prędkość spada do 78 i się nie da jechać szybciej :? może coś nie tak z ustawieniami?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 SPY_NET masz wlaczony ogranicznik predkosci w pitach :) Def to klawisz L. Demo WYMIATA !! Dzwieki su super , fizyka jazdy tez ! Nie mialem, tez problemow z ustawqieniem kierownicy i jej dzialaniem-- w CMR 04 nie dalo sie kierownicy ustawic . Polecam sciagnac demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano7+ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ooo... działa!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 no właśnie doszedłem do tego zaraz po napisaniu postu ale nie mogłem się z wami podzielić to nowiną bo nie działało mi forum!!! :D a co do raelizmu to fakt stoi na wysokim poziomie ale moim niedościgniomym ideałem jest LIVE FOR SPEED :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano7+ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Kurde :P Jak mam odblokować tą prędkość? Coś mi nie wychodzi :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Kurde :P Jak mam odblokować tą prędkość? Coś mi nie wychodzi :oops: wchodzisz do " controller" przyciskasz " accessories" i tam masz "rpm limiter" musisz mu przypisać jakiś klawisz i jush odblokowane !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Wciskasz "L" na klawiaturze (default)... Co do dema powiem tak: fizyka jazdy jest wysmienita i niemal bliska idealu ale... - grafika przecietna, wrecz slaba (fatalnie wykonane otoczenie, brak wizualizacji uszkodzen [czasem cos odpadnie ale brak RT deformacji :/]- naturalnie gram w 1280x1024@high) - najwiekszy minus- symulacja uszkodzen, a raczej jej brak :/ Ja rozumiem, ze to demo, wersja nieukonczona bla, bla, bla. Ale jesli GTR ma byc najbardziej realistyczna gra wyscigowa na pieca to dlaczego (grajac oczywiscie na sim) po uderzeniu w betonowa bande z szybkoscia 200km/h odpada mi zderzak + atrapa chlodnicy...??!! Czasem "uda" sie stracic rowniez kolo... Ehhh, tutaj panowie dali ciala na calej lini. Mam nadzieje, ze to sie zmieni przed wypuscieniem fulla bo jak nie to bedzie to kolejna stracona szansa na dobra gre (co z tego, ze nietrudno o spina i czolowke z banda jak bolid dalej wyglada tak jakby wlasnie wyjechal z racing trucka?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 P.S. Czekam na dziekuje! 8) DZIĘKI :D juz się ssie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 mi sie gra baardzo podoba dzwiek i fizyka suuper, zastrzezenia jedynie do uszkodzen. ktos wie moze jakie auta beda w full wersji???? i w ogole kiedy gra ma sie ukazac a moze juz jest bo ja pierwszy raz dowiedzialem sie o niej dopiero z tego topica (podziekowania dla boxstera :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Mam lakkie problemy z hasłem :/ co dokłądnie mam wpisać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Dokladnie to: "GTR_Press_Demo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 GTR_Press_Demo - nie wiem dlaczego dopiero za którymś razem poszło. A skopiowałem z innego źródła niż ten z posta boxtera, bo z tego nie chciało działać a jest takie samo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 O! Poszło a wklejałem i wpisywałem chyba z 20 razy :/ Thx zaraz oblookam jak mi moj sprzęcik pozwoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano7+ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 GTR_Press_Demo - nie wiem dlaczego dopiero za którymś razem poszło. A skopiowałem z innego źródła niż ten z posta boxtera, bo z tego nie chciało działać a jest takie samo :roll: U mnie było to samo!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 GTR_Press_Demo - nie wiem dlaczego dopiero za którymś razem poszło. A skopiowałem z innego źródła niż ten z posta boxtera, bo z tego nie chciało działać a jest takie samo :roll: U mnie było to samo!! :lol: ...bo wklejaliscie ze spacja na koncu :roll: a jak wam sie podoba FFedback ? dla mnie rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 no chasa piknie, 1024x768x32 :D ale trza bedzie potrenować z tymi biegami na zakętach, wkońcu to nie drag z nfs-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Coraz bliższy chyba jestem kupienia kiery niz zmiany mojego r9000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Cos PIEKNEGO ! Do tej pory pozycja LFS byla nie zagrozona, jednak po tym demie wiem ze ciezko bedzie sie obronic przed tym atakiem. Wielkie dzieki za linka, pozostaje czekac na pelna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 dzieki za linka ...qrcze nie wiem... jeszcze sie nie wgryzłem, ale jakoś mnie nie przekonuje narazie fizyka, osobiście wolę model z lfs nie wiem, moze cos popsulem ale jak sie rozpedze to lister telepie sie jak by koła byly zamocowane mimośrodowo. rozumiem, ze tor moze być nierówny, ale az tak? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majalis5 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 sciągnolem i chem se zainstalowac ale ! podczass instalacji prosi mnie o password jaki pasword wpisac ?? w sumie to demko nie obraze sie jesli mi ktos ten password na maila wysle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Podali te haslo juz 3 razy w tym topicu. Moze poczytaj jeszcze raz. A tak wogole to zaluje ze nie ma w tym demku multi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majalis5 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 a sorki no tak tez ten sam bląd zrobilem - spacja na koncu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 www.simbin.com strona tworcow gry. Ja tą pozycje napewno kupie. Bez kiery niestety ale nie warto IMHO probowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No tak samo jak do F1 2002 czy innych simow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...