Sewer Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 W necie w demko sie grac nie da.. Pozatym granie w tą gre na klawie to tak jak lizanie lodow przez szybe cukierni .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 w demo gt2.0 można grać w necie ? jakoś nie mogę znależć osobiście uważam , że z widoku z kokpitu na klawiaturze jeździ się gorzej niż np. rFactor... i pełno bugów jest i przenikań tekstur, wszystko na full i las z bliska jest ciemny a dalej nagle się robi jakiś jaśniejszy, brzydko to wygląda... 1326497[/snapback] To chyba wina twojej brzydkiej vga bo u mnie smiga pieknie, wyglada oblednie i nie ma zadnych bugow (pisze o fullu legal z Austrii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 coraz bardziej załapuje sie na ta gierke. frustracja zaczyna powoli przeradzac sie w satysfakcje :) mysle ze po polskiej premierze skusze sie na wyscigi on-line. tylko ze jak dotad raczej unikalem multiplayera - glownie ze wzgledu na jakosc mojego lacza. i tu zasadnicze pytanie - jakie pingi sa potrzebne zeby w miare komfortowo grac w wyscigi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Pingi ofc jak najlepsze :) Jak bedzie liga to bedzie stal dedyk w Polsce i mzoe pingi beda ok. Mysle ze do miłej gry bez lagow i warpów to tak <150 ping sie przyda. Co do wyscigow ligowych online to radze potrenowac bo dystans bedzie dlugi ( moze nawet 100% czyli 3 godziny :D ), pogoda zmienna a przeciwnicy zapewniam ze są dobrzy bo maja juz za sobą kilka lig w innych symulatorach . Yamaykee i reszta chetnych wlazcie na www.gtr.pl zapisujcie sie do ligi , na forum - są już zasady i wyscigi testowe . Warto zobaczyc jak to wyglada po necie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Znacie może jakies stronki, na których byłyby jakieś porady co do tego jak jeździć? Zaczyna mnie ta gierka lekko irytować :) Owszem, jeździ się przyjemnie (o tyle o ile - cos mi się wydaje, że nie współgra ona zbyt dobrze z Formula Force GP), ale strasznie często zdarzają mi się, delikatnie mówiąc, opuszczenia trasy :) Byłbym wdzięczny za wszystkie rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 www.gtr.pl i forum. Pozatym to nie nfs gdzie zapaiernicza sie po zakretach z gazem w podloge :) cwiczyc , cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc aha i ofc trzeb wylaczyc wszelkie helpy poza clutch ! no i ofc w trybie sim a nie arcade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 www.gtr.pl i forum. Pozatym to nie nfs gdzie zapaiernicza sie po zakretach z gazem w podloge :) cwiczyc , cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc aha i ofc trzeb wylaczyc wszelkie helpy poza clutch ! no i ofc w trybie sim a nie arcade :) 1451181[/snapback] Ty mi tu nie cwaniakuj :wink: , tylko lepiej gadaj kiedy w końcu będzie upragniony fulik PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jeśli wogóle będzie... :/ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Powinien byc na dzien dziecka :) Taki prezent od PLAY :)) mam nadzieje sie znaczy hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Oj, dopadnę Cię w tej Wawce jeśli i ten termin nie będzie dotrzymany (wiem, że to nie Twoja wina...)!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 To nie moja wina ani nawet PLAY'a - spolszczenie bylo juz dawno gotowe tylko SBT sie cos grzebie ze złożeniem tego do kupy ... No ale za to ( mam nadzieje) gra bedzie naptrawde ekstra spolszczona bo robia to ludzie z simforum a oni znają sie na "wyścigowym języku" .. no ale zobaczymy . oby 1.06.2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 www.gtr.pl i forum. Pozatym to nie nfs gdzie zapaiernicza sie po zakretach z gazem w podloge :) cwiczyc , cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc aha i ofc trzeb wylaczyc wszelkie helpy poza clutch ! no i ofc w trybie sim a nie arcade :) 1451181[/snapback] Że się nie zapiernicza z gazem w podłodze to się zdarzyłem nauczyć już jakiś czas temu w LFS'ie :) Helpy mam powyłączane no i gram na sim. Ale jak robie czasy w granicach 1.37 na Anderstorp to mnie z lekka cholera bierze. :) No nic .. potrenuję jeszcze troche i może coś z tego wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Zapisuj sie do ligi naszej i trenuj . Nie ma to jak wyscigi online - bedziesz mial porownanie z najlepszymi w Polsce :) Pełen poradnik co i jak zeby jezdzic z nami znajdziesz na forum gtr.pl .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Właśnie jestem po lekturze i rejestracji. Muszę jeszcze pojeździć na innych torach coby zbytniej lipy nie robić, ale na pewno w przyszłości pojeżdzę z wami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Wiec jezdzij nGT bo taka klasa przysluguje nowym driverom ! Jak bedziesz dawal rade to przeskoczysz do GT .. aha ligowe wyscigi beda 2 dniowe - 1szy dzien practice a 2. dzien qual i wyscig - dystans wyscigu 2H :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 premiera znów została przełożona :( tym razem na 27.06.2005 wg. informacji na www.play.com.pl MASAKRA !!! TAK CZEKAM NA TĄ GRĘ PEWNIE JAK KILKU Z WAS ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 premiera znów została przełożona :( tym razem na 27.06.2005 wg. informacji na www.play.com.pl MASAKRA !!! TAK CZEKAM NA TĄ GRĘ PEWNIE JAK KILKU Z WAS ... 1473562[/snapback] Ja już nie liczę na zakup w PL, na letnim wyjeździe zamierzam zakupić coś w ver. eng. "Umiesz liczyć to licz na siebie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ale zaklnę szpetnie.... :/ :/ Do ciężkiej cholery :/ :/ Wsiadam w auto i jadę do Niemiec po jeszcze jedną kopię GTR'a (po co, ja głupi, sprzedałem swój 1szy egz?!)... :( PS. GTR to jedyna gra dla której chce mi się wyciągać momo spod biurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 No masakra :( Dobrze ze na wer. "testowej" mozna sobie posmigac przynajmniej ze znajomymi po "lanie" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Kuźwa no... przeginają :/ Szkoda słów normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jakby co to gra juz jest ! Dzis powinna zostac rozesłana do sklepów. Warto kupic w playu - bo dzis wyslemy i cena bedzie o 5 pln nizsza z przesylka niz w sklepie gdzie ma ( podobno) 99 pln kosztowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 A kiedy McLaren zabierz się za wysyłkę? Też dziś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 On dzis dostenie paczke a o reszte to juz jego sie pytaj :) ehh wreszcie mozna sie poscigac po sieci na innych serwerach niz tylko nasz ligowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 mam takie pytanko, co do demka, mianowicie, da rady ustawić gdzieś, aby przy skręcaniu game padem, analogiem, nie było tak, że od razu skręca maxymalnie? Chodzi mi o to, że jak daje max w prawo, aby powoli skręcał (jak np: w GT4), a nie jak dam max w prawo to od razu jest max w grze. Rozumie ktoś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...