andy__ Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Wiem ze bylo mase tematow na ten temat ale dokladnie o tym czego chce sie dowiedziec sie nie doszukalem. Chce podkrecic Bartka2500+ na 3200+. Moim zasilaczem jest Feel 300w :/ a chlodzenie mam kiepskie (BOX). Jesli chodzi o wentyl to najpradopodbniej bede mial Whisper Rocka IV + jakas dobra pasta, tylko teraz pytanie, czy na tej zasilce bede mogl bezpiecznie krecic (np. napiecie 1,75?). Wiem ze kazdy egzeplarz jest inny i nigdy nie wiadomo, ale czy napiecie 1,7 badz 1,75 na feelu jest bezpieczne? Nie mam zbyt duzych funduszy zeby kupic nowa zasilke, wiec nie piszcie zebym kupic Chiefteca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 hmmm ja na Feelu 300w mialem 2600+ i bylo git jak na 2800+ podnioslem to juz restarty walił w 3d ja bym na twoin miejcy nie podkrecał poprostu sobie powoli odkładaj kaske powiedzmy na Modecom GT -ok 110zl i wtedy podkrecił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 T-bred 1700 wykręcił się na 2,3ghz przy VCore 1.95 właśnie na zasilaczu FEEL 300W. Napięcia w miare stabilne (nie wykraczają ponad normy). Oczywiście zależy to od egzemplarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 No zobaczymy, kupie wentyl i sprobuje :) Zapomnialem dodac do poprzniego posta jeszcze pytania, jak dobra paste pod proc proponujecie, najlepiej zeby byla dostepna w komputroniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 weź miernik i sprawdź jakie teraz masz napięcia jak są ok :) no to kręć.Ale i tak bym tego nie robił .......pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 nie jest zle powiem CI - te bartony az tyle pradu nie biora a trzeba zauwazyc ze grafa twoja nie ciagnie tego go za wiele - ja bym az tak sie nie bal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...