JackSparrow Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Posiadam Radeona 9600 Pro na standardowym radiatorze i coolerze, jednak wentylator od pewnego czasu zaczął strasznie huczeć. Chciałbym przejsc na ZALMAN ZM80C-HP i w tu pojawia sie pytanie czy wystarczy sam radiator czy musze dokupic też ZM-OP1 do tego zestawu. Nie spotkałem się, żeby ktoś posiadał Radeona z takim chłodzeniem. Nie wiem czy bedzie się grzał bardziej czy mniej. Proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Posiadam Radeona 9600 Pro na standardowym radiatorze i coolerze, jednak wentylator od pewnego czasu zaczął strasznie huczeć. Chciałbym przejsc na ZALMAN ZM80C-HP i w tu pojawia sie pytanie czy wystarczy sam radiator czy musze dokupic też ZM-OP1 do tego zestawu. Nie spotkałem się, żeby ktoś posiadał Radeona z takim chłodzeniem. Nie wiem czy bedzie się grzał bardziej czy mniej. Proszę o poradę. Tos raczej slabo szukal :lol:. Moj 9600PRO na samym ZM80C chodzi, radiator sie grzeje, ale wszystko w normie jakkolwiek o podkrecaniu mozna raczej zapomniec. Z wentylem jest troszeczke glosniej, ale za to podkrecalnosc idzie znacznie do gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Czyli jest wart swojej ceny? Na http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=53 jest za 109 zł. Zastanawiam sie bo mam już dość buczenia. Chyba, że istnieje jakiś inny model radiatora? Oglądałem tez Termaltake Giant II ale jakoś nie jestem do tego przekonany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Czyli jest wart swojej ceny? Na http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=53 jest za 109 zł. Zastanawiam sie bo mam już dość buczenia. Chyba, że istnieje jakiś inny model radiatora? Oglądałem tez Termaltake Giant II ale jakoś nie jestem do tego przekonany. Bierz zalmana i sie nawet minuty nie zastanawiaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...