Pietrek39 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 witam wszystkich.Mam problem z moją ati9200.Podczasgrania w jakąś gierkę np. Call of Duty-gierka idzie normalnie-płynnie aż do momentu gdy się zatnie na amen i ani rusz.Gdy pracowałem na Win98SE musiałem resetować na twardo,a teraz mam WinXPProf.i dalej to samo tylko po chwili pojawia się komunikat:"CPU zresetował akcelerator graficzny ponieważ nie odpowiadał on poleceniom sterownika ekranowego"i gra idzie dalej(oczywiście pod spodem jest komunikat o błędach). Bardzo będę wdzięczny za POMOC. Tak się dzieje z większością gier(Serious sam,Far Cry,No no lives Forewer2-a nawet Hugo). ale się rozpisałem- z góry DZIĘKI. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 zmien stery na najnowsze, albo najlepiej na omegi najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 wylacz w sterownika VPU Recover powinno pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 A na jakiej zasilce pracujesz :?: Bo czasami problem qry opisujesz występuje gdy zasilka wymieka (ja tak miałem) Ale również wylacz w sterownika VPU Recover powinno pomoc :)moze być przyczyną. Najlepiej reinstall Windowsa + Omega Drivers http://www.omegacorner.com/index_ati.html i wyłącz ten VPU Recover w sterownikach i powinna być :gitara: Sorry że powtórzyłem ale ten bałagan z forum zrobił swoje. SRY Co do temaciku: spróbuj z inną zasilką bądź też odłącz wszystko tak jak radził mój przedmówca. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T9000 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 nowe stery w codzie byl blad ze na starszych sie zzawieszalo i ani rusz nowe stery i wszystko bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 tylko najpierw wyczysc stare stery Driver Cleaner 3 :) zeby jakies odpady nie zostaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 chłodzenie!!!!! sprawdz paste przewodzaca jak naawalona jest pod radiatorkiem ew zaluz wentylek jesli niemasz mialem kiedyś podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek39 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Myślę że chyba to może być ten zasilacz jak mówi daro200. próbowałem różnych sterów,catalisty i omegi i system też zmieniłem z 89 na xp i to samo.Teraz mam Omegi 2.5.30(wersja 6.14.10.6430)z 24.02 2004.A mój zasilacz to "Megabajt MGB350 Poland-może to go boli? A jak wyłączyłem VPU RECOVER to też się wieszał a na dokładkę musiałem resetować na twardo. Radek a na jakich sterach pracujesz?(na karcie mam wentyl i nawet jak obudowe zdejmę to nic nie daje) Pomóżcie mi :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 No jak chcesz sprawdzic czy to wina zasilki to odlacz wszystko bez czego komp ruszy, FDD,DVD,CD-RW, odkrec proca i wtedy zobacz czy nadal sie wiesza. Ale bylo by to dziwne ze zasilka nie trzyma, bo na tym konfigu co mam w podpisie tylko z radkiem 9kpro, Codeshit 300W trzymal spokojnie i nie mialem zadnych niespodzianek. Mozesz tez sprobowac przetestowac karte w innym kompie i zobaczyc czy tez sa z nia takie jazdy. OT: chyba Ci sie cyferki przestawily w numerze windowsa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...