skin Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 powiedzcie mi jak sie tego pozbyć błagam!!!!!!! "system wykrył konflikt adresu IP 10.0.0.9 z systemem posiadającym adres sprzętowy 00:E0:4C:EB:83:38." dodam ze jak to wyskakuje to komp niechce mi sie łączyć z netem!!! i jak drugi raz wyskoczy to znowu sie łączy. w ciągu godziny mogłem kozystac z neta jekieś 10 min i to mnie wkurza prosze pomocy!! za szybką odpowiedz 10 punktów win 98se i neostrada!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 napisz czy sam korzystasz z neostrady czy macie siec, byc moze kilka osob przypisuje ten sam adres IP, ustaw w ustawieniach sieciowych "uzyskaj automatycznie adres IP i DNS" moze to pomoze...howgh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Albo po prostu powiedz adminowi aby przypisał ci inny adres IP taki który nie jest używany przez nikogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...