narciarz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Poprosze o wynik pojedyńczego dysku, nie RAID0 :wink:wyslalem ci linki na priv'a pozdr Witam Możesz wrzucić wyniki testów pojedyńczego dysku na grupke ? Też planuje zakup hdd i chciałem Hitachi/IBM tylko nie wiem co potrafi. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ta CPU Utlilization troszkę spora. Zapodaj BIOS 2.4.47 do kontrolera SATA, zobaczysz jak spadnie... :Dto do mnie? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Tak, do Ciebie. Nad linkiem podałeś konfig i jak wół stoi Asus A7N8X, totez proponuję Ci podmianę BIOSu do SATA. Opis procedury znajdziesz na pierwszej stronie topiku o A7N8X.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Tak, do Ciebie. Nad linkiem podałeś konfig i jak wół stoi Asus A7N8X, totez proponuję Ci podmianę BIOSu do SATA. Opis procedury znajdziesz na pierwszej stronie topiku o A7N8X....a skad wiesz ze mam inny ... :twisted: pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Założyłem po screenie. Nie ma bata by na tym nowym BIOSie była tak duża utylizacja. Jeśli juz więc go masz to pewnie coś ze sterami DEDYKOWANYMI pod niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Założyłem po screenie. Nie ma bata by na tym nowym BIOSie była tak duża utylizacja. Jeśli juz więc go masz to pewnie coś ze sterami DEDYKOWANYMI pod niego.alez niestety, i nic nie mam ze "sterami DEDYKOWANYMI pod niego" ... rozumiem chciales pomoc :twisted: pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...