mnc Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Pojawił mi się taki problemik. Chciałbym używać dwóch kart dźwiękowych jednocześnie , ale wyskakuje mi konflikt IRQ. W biosie przestawiam irq na 5 i 7 ale dalej jest to samo. Podłączyłem SB Live 1024 (druga dźwiękówka to zintegrowana na chipsecie SIS 635). Możecie jakoś na to poradzić ? Da się taką kombinację pogodzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 1. SIS 735 2. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53361 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnc Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Hmm. No jak poradziłem sobie z IRQ to i tak to u mnie nie działało. Jak wyłączyłem sisa w biosie to live dziala. Jak wrzuca standardowe windowsowe sterowniki do live to jak live ma zagrac jakis dzwiek to sie komp wiesza. Jak ze sterownikami bylo dobrze to komp sie nie wieszal, lecz ustawienie w windowsie zeby lecial strumien z live to i tak z sisa lecial :F . Wicie moze co jest nie tak ? : F. (tak apropo mam Cheepobiosa 1129) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...