zuli007 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Miał kiedyś ktoś do czynienia z tą płytą ? Bo mam ją w domu za pare piw , muszę tylko polutować ścieżki. Zastanawiam się czy zmienić ją z moim ASUSEM (Kt266). Mam więc do Was pytanie, czy ten ECS ma w biosie regulacje mnożnika i napięcia procesora ? I jakie realne FSB można na niej uzyskać (nie interesuje mnie 200 Mhz przy PCI 42....) To tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 miałes spoko sprzęcik, tylko ta płyta bardzo odstawała, czemu nie kupisz czegoś na nforcie, z tym ze teraz musisz kupić jescze procka, a co do L7VTA to ja miałęm kiedyś L7VTA3 i powiem tylko że w biosie straszna bieda, jedyne fsb i to chyba skokowo... o podnoszeniu vcore, zmianie mnożnika i innych duperelach na tej płycie możesz zapomnieć, no chyba że się znajdzie jakiś shackowany bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Biosu szukałem i nic nie znalazłem :-( Obie płyty idą na wymiane na jakiegoś Asusa na nF lub jeszcze pomyśle na co :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...