Gizeh Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Do temperatury których elementów odwołują się powyższe wskaźniki w standardowo ustawionych programach do mierzenia temperaturki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Do temperatury których elementów odwołują się powyższe wskaźniki w standardowo ustawionych programach do mierzenia temperaturki? 1.-chipset 2.CPU 3.wntrze obudowy tak w Speedfan-ie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 to zelezy jak masz podlaczonego coolera do zasilania, ale generalnie jest tak jak napisal Kaczor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a ja do tych temp 1,2,3 mam jeszcze dwa temp , z czego jeden podaje ta sama temp co temp 2 , a drugi temp nie jest aktywny pokazuje 15 . Jak mam je interpretowac . Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ja mam tak samo..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 a ja do tych temp 1,2,3 mam jeszcze dwa temp , z czego jeden podaje ta sama temp co temp 2 , a drugi temp nie jest aktywny pokazuje 15 . Jak mam je interpretowac . Dzieki za pomoc. Troche na czuja trzeba, zreguly sa dwie takie same i np pokazuja 11 C albo 15 C jak u kolegi, to odrazu mozna wylaczyc, nastepnie zreguly proc grzeje sie najbardziej wiec najwyzsza temp nalezy do niego, a druga zapewne pokazuje temp wew. obudowy, ewentualnie mozesz miec tez pokazywana temp HDD ale odrazu widac ze chodzi o HDD po opisie czujnika, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...