mpapmp Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Witam, Ostatnio (z 2 miesiące temu) zakupiłem sobie fajne glośniczni z Manty 650 - Jumbo Bass, na początku nie widziałem w nich nic złego.. fajny pilocik do którego można podlaczyć sluchawki, regulacja bassów (a ten naprawde fajne....) głośność itd.. wsyztsko pięknie lecz.. gdy nie leci zadna muzyka.. stoją wolno - włączone to charczą, wydobywa z nich sie taki dziwny odgłos charczenia, na poczatku mi to nie przeszkadzało , lecz po 2ch miesiącach mając taki trzeszczacyc (odglosy mw: ciągłe "szyszyszy") bass przy glowie zaczeło mnie to wkurzać, przeniosłem bass (buffer) z dala od siebie ale dalej mnie to wkurza... wiec o to moje pytanie można to jakoś wyciszyc?? Czy trzeba za każdym razem glosniki pozbawiać napięcia??? Jak możecie i wiecie jak to pomóżcie.. EDIT: A oto te głośniczki: Pozdrawiam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 to buczenie to IMO sprawa lichego wzmacniacza, i bez jego wymiany (chyba) nic nie poradzisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Wymiany? Ile to moze kosztowac? Moge sam sei z tym poradzic? Czy musze isc do kogoś ?:> Opisz dokładnie w sprawach takich jestem ciemny jak but :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Nowy wzmacniacz do takich pierdziawek to wydatek od 100zł (jeśli elektronik miałby składać i jeśli wogóle da się to zrobić). Lepiej toto sprzedaj i kup coś porządniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Jak pierdza to na gwarancje oddaj. Jak kupiles 2 miesiace temu to jeszcze masz przynajmniej 10 miesiecy gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Ale to tak wystepuje w kazdym zestawie.. a ja nie chce zmieniac glosników to mi wystarczy tylko zeby to tak nie charczało , ale widze ze nic sie nie da z tym zrobic.. No cóz dobrze wiedziec, choć szkoda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...