Gość michals87 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ostatnio zaczelo mi sie w dzwieku pojawiac echo :(( szczegolnie jak przychodzi mi wiadomosc na gg !! nie wiecie co ta mtrzeba zmienic mam soundstorma w asusie a7n8x delux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Wyłącz efekty środowiskowe w ustawieniach karty dzwiękowej. Małe ot, co to za coolerek Zleman :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 tak sorki pomylka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 tak sorki pomylka :D Zalman :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...