Dozeer Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 he he ... i na tym zakończe cały wątek... ps. stephan gratuluje!; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja w takim przypadku oddał bym na gware. Jeśli by się okazało że nie zrobią tego to sprzedałbym ją na allegro. W aukcji zaznczyłbym, że sprzęt jest uszkodzoiny i tyle. Nie mam zwyczaju kantować ludzi, ale 1k plnów puścić z dymem byłoby mi szkoda. Oczywiście jesli bym zarabiał powiedzmy 10k pln na miech to wali mnie ten 1k na grafe. Jednak ten 1k to jest połowa wypłaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 JA TO ZAKONCZE TAK - KAZDY Z NAS I TAK ODDAL BY TO NA GWARE WIEC PO CO PISZECIE JAKIES BZDURY O UCZCIWOSCI. JAKI IDIOTA STWIERDZILBY: O JAKA BIEDNA TA FIRMA ATI - WOLE BYC W PLECY 1000 NIZ SPROBOWAC JA WYMIENIC ZA FRIKO. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 JA TO ZAKONCZE TAK - KAZDY Z NAS I TAK ODDAL BY TO NA GWARE WIEC PO CO PISZECIE JAKIES BZDURY O UCZCIWOSCI. JAKI IDIOTA STWIERDZILBY: O JAKA BIEDNA TA FIRMA ATI - WOLE BYC W PLECY 1000 NIZ SPROBOWAC JA WYMIENIC ZA FRIKO. EOT Widze ze musisz oddac swoja klawe na gware bo cos ci sie Caps Lock zacina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 JA TO ZAKONCZE TAK - KAZDY Z NAS I TAK ODDAL BY TO NA GWARE WIEC PO CO PISZECIE JAKIES BZDURY O UCZCIWOSCI. JAKI IDIOTA STWIERDZILBY: O JAKA BIEDNA TA FIRMA ATI - WOLE BYC W PLECY 1000 NIZ SPROBOWAC JA WYMIENIC ZA FRIKO. EOT Widze ze musisz oddac swoja klawe na gware bo cos ci sie Caps Lock zacina :) Święte słowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 przeczyscilem i juz sie oblokowal skubany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Stefan, Dobra, to jeszce napisz co zrobiłeś, że już działa. Może komuś się zdarzy coś podobnego to będzie miał instrukcję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...