e!Gr00bY Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Czesc. Wszyscy cuś sprzedają to może i ja..... Sprzedam płytkę Intela 845BG (i845D) pod P4 socket478 z dwoma slotami na DDR, AGPx4, 6xPCI, AC97 itd... Płytka jest prawie nowa (1-miesiąc mam ją). Cena ok. 480zł - nowa na Komputroniku kosztuje 685 zł. Co do ceny to mozna troche pertraktowac :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Potem zapewne dokladka do SISa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Ano oczywiscie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Gr00bY Mazur"]Czesc. Wszyscy cuś sprzedają to może i ja..... Sprzedam płytkę Intela 845BG (i845D) pod P4 socket478 z dwoma slotami na DDR, AGPx4, 6xPCI, AC97 itd... Płytka jest prawie nowa (1-miesiąc mam ją). Cena ok. 480zł - nowa na Komputroniku kosztuje 685 zł. Co do ceny to mozna troche pertraktowac :-) ździerca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Jaki tam zdzierca.... Nowa kosztuje 685zł, płytkę używaną przez 1-miesiąc sprzedaje za 70% ceny czyli 480zł. Czy to jest zdzierstwo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 no zdzierstwo bo tyle samo a nawet mniej kosztuje MSi 645 Ultra a ona jest o niebo lepsza (niebo to jest overcklocking :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Komputronik to zdziercy... przesadzili zdrowo, 50% marza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 spoko, lepiej wystaw ta plyte na allegro :) na forum tweakerow/overclockerow taczej nie sprzedasz plyty ktora nie ma mozliwosci o/c :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 ale sie zamieni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 KOMPUTRONIK to teraz tani sklep,na niektore akcesoria bardzo tani!! Opuscicli chyba trocvhe ceny bira od prod i dlatego czadem ich cena to jak hurt!!! Tylko trezba promo wybierac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 to ja zadam pytanie ile dalo by sie wycisnac z Was za Asus'a P4S333 - bardzo dobra do o/c... np. Mozna zmieniac napiecie na DDR'a na 2.9 V (a plyta jest na sis'ie - ma 1 miesiac) z wbudowanym dzwiekiem 5.1 ! no ile ...?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...