siwmad Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Mam pytanie co moze powodowac ze po podlaczeniu monitora do wyjscia analogowego w biosie i podczas ladowania systemu jest splaszczony ekran i odswiezanie 50 hz. Po podlaczeniu monitora do wejscia DVI przez przjsciowke wszystko jest ok. Telewizor mam fizycznie odlaczony i w windowsie tez tv jest wylaczone. denerwuje mnie to a jak podlace monitor prze DVi to nie mozna ogladac tv i monitora naraz tylko albo jednao albo drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Panowie nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Też tak mam na moim radku :) Jak podłączyłem do TV-Outu prześciówkę svideo na czinczę i podłączyłem do tv to było normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nic nie zrobisz, był już o tym temat. Do zamknięcia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...