wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Czym różni się DC od DC++ ? Czy to normalne że podczas pracy programiku DC procesor obciążony jest w 100% ? Czy da się ściągać jeden plik od więcej niż jednej osoby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 1. dc++ pozwala Ci byc na wiecej niz jednym hubie jednoszesnie (w dc tylko na jednym mozna) 2. obciazony nie powinien byc wcale procesor 3. oczywiscie ze tak ale nie naraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 DC zaistalowałem sobie niedawno (czyt. wczoraj) i zdziwiło mnie właśnie to że gdy działa, procesor obciążony jest na max. Gdy tylko wyłącze go wszystko jest normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 moze i obciaza 98% procka ale jak wlaczysz cos co wymaga duzo mocy obliczeniowej np. jakas gra to wtedy % na dc spadaja a gra przejmuje ta moc obliczeniowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ok ale w porównaniu np. z Kazaa temperatóra CPU na DC jest o kilka stopni większa a jak komp ściąga coś całą noc jest to jeszcze większa różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Mi nie zajmuje ani jednego procenta. Zainstaluj sobie dc++, moze dc tak robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Jezeli chodzi o uzycie proca przez DC to pierwsze wersje mialy do tego tendencje , obecnie na najnowszej wersji nie ma z tym zadnych problemow i obciazenie jest male . Jezeli chodzi o Dc++ to nie uzywam bo na duzych hubach taki 50 Gb banuja za to :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a jeśli zainstaluje nowszą wersje to czy będe mógł dokończyś ściąganie plików ze starej wersji ? Jaka jest najnosza wersja DC ? Czemu banują za używanie DC++ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a jeśli zainstaluje nowszą wersje to czy będe mógł dokończyś ściąganie plików ze starej wersji ? TAK Jaka jest najnosza wersja DC ? http://www.neo-modus.com/ tu znajdziesz Czemu banują za używanie DC++ ? Nie mam pojecia ,najlepsze Huby ,maja napisane to w nazwie zeby nie uzywac DC++ . Ja raz dostalem bana za DC++ na T&N i juz wiecej nie uzywam . Pamietaj tez zebys nie mial na dysku Vobow bo odrazu wywalaja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Dzięki Xan, właśnie ściągam Upgrade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Co to jest Vob lub Voby ??? Z tym dc++ to banuja na jakis wypasionych serwerach gdzie trzeba miec 50GB udostepnione. Mam 8.5GB i jeszcze bana za to ze uzywam dc++, nie dostalem. Takich hubow jest zaledwie z 5%- olewam je :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ta tylko ja na jednym mam 35 TB danych ;) . A do DC++ nic nie mam troche go uzywalem i z tym procem i malym uzyciem masz racje . Ale nie zmienia to faktu ze bana dostalem na tydzien przez niego . A vob to rozszerzenie plikow z filami DVD jak latwo sie domyslec wrzucasz sobie dwie plytki DVD na dysk i jestes ustawiony ;) . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ahh :) . wietny jest ten DC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Najlepsze w DC jest to ze nie ma jak sie do niego doczepic Amerykanskie prawo . Huba mozesz postawic na Tajwanie i tam to juz napewno scigac nie bede , zreszta w stanach tez bo przeciez to nie oni odpowiadaja za to co sie na Hubie znajduje . Mysle ze DC dlugo jeszcze pociagnie ( tyle ze ja dostalem bana od admina i mam tylko 20 KBs :( ) . A.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...