Skocz do zawartości
wilczek

Kilka pytań odnośnie Direct Connect

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli chodzi o uzycie proca przez DC to pierwsze wersje mialy do tego tendencje , obecnie na najnowszej wersji nie ma z tym zadnych problemow i obciazenie jest male . Jezeli chodzi o Dc++ to nie uzywam bo na duzych hubach taki 50 Gb banuja za to :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli zainstaluje nowszą wersje to czy będe mógł dokończyś ściąganie plików ze starej wersji ?

TAK

Jaka jest najnosza wersja DC ?

http://www.neo-modus.com/ tu znajdziesz

Czemu banują za używanie DC++ ?

Nie mam pojecia ,najlepsze Huby ,maja napisane to w nazwie zeby nie uzywac DC++ .

Ja raz dostalem bana za DC++ na T&N i juz wiecej nie uzywam .

Pamietaj tez zebys nie mial na dysku Vobow bo odrazu wywalaja .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta tylko ja na jednym mam 35 TB danych ;) . A do DC++ nic nie mam troche go uzywalem i z tym procem i malym uzyciem masz racje . Ale nie zmienia to faktu ze bana dostalem na tydzien przez niego .

A vob to rozszerzenie plikow z filami DVD jak latwo sie domyslec wrzucasz sobie dwie plytki DVD na dysk i jestes ustawiony ;) .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze w DC jest to ze nie ma jak sie do niego doczepic Amerykanskie prawo . Huba mozesz postawic na Tajwanie i tam to juz napewno scigac nie bede , zreszta w stanach tez bo przeciez to nie oni odpowiadaja za to co sie na Hubie znajduje . Mysle ze DC dlugo jeszcze pociagnie ( tyle ze ja dostalem bana od admina i mam tylko 20 KBs :( ) .

A....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi