Pablo1234 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Witam W najbliższym czasie mam zamiar kupić płyt główną po Bartona 2500. Zastanawiam się czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Asus Delux na Nforce czy poczekać aż lada dzień będzie ASUS na KT880 ? Co o tym myślicie ? P.S jest juz pierwsza płyta na KT880 MSI http://www6.tomshardware.com/firstlook/200...0422/index.html Pzdr Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Czekaj na KT 880 warto Kwiecień :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 :oops: :oops: :oops: Skapowałem się i skasowałem post ale ktoś zdążył go przeczytać :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Na Xbitlabs jest recenzja Asusa na KT880. Pisza, ze nForce 2 i tak szybszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ja bym brał nForce2. Jego siła nie polega na trybie DualDDR, tylko na DASP processor - coś takiego jak pobrania wyprzedzające w CPU. Dlatego płyty bez Duala są praktycznie tak samo wydajne jak płyty z Dualem, co potwierdzają testy na xbitlabs na przykład. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 No ale problemy z zegarem systemowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Nie ma sensu pakować się w KT880, to będzie nowe więc przepłacisz... Chyba, że chcesz stworzyć duet: KT880 i X880 XT :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 włąsciwie w Polsce jeszcze nie ma tych płytek, pewnie sie pojawią po wakacjach ;/ Właściwie nie opłaca się pakować w KT880 jaK SIE MA nf2, I TAK PLATFORMA SOCKET a UMIERA ;( pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 teraz antki 64 są w fazie tanienia, ceny spadają ostro i niedługo będzie to jedyna słuszna platforma. a z płytek bierz epoxa na nF2 za jakieś 300 zeta bo niedługo wszystkie płyty na socket A potanieją znacząco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...