Walker3d Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Częstko jak chce zapisać jakieś zdjęcie z www to po PKM zamiast wybrać "Zapisz jako..." naciskam " Wyślij obraz pocztą " a przy mojej machine jest to troche uciążliwe. Wie ktoś jak można usuwać wpisy z menu podręcznego ??? Nie chodzi tylko o IE i www ale o całego windowsa , bo jak nacisne na jakiś plik PKM to mi wyskakuje pełno wpisów nikomu nie potrzebnych ( od samych pakerów 4 ) a to troche spowalnia cały komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Z tego co pamiętam to było to gdzieś w (ukrytym) pliku na Twojej partycji systemowej. x:Document and settings....... dalej nie pamiętam ale napewno jest to w ukrytym folderze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Hahahaha :) - bardzo zabawne :) - gosciu taka rade to mozesz se o kant [gluteus maximus] potluc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Hahahaha :) - bardzo zabawne :) - gosciu taka rade to mozesz se o kant [gluteus maximus] potluc!!no i co, kazdy moze sprobowac pomoc!! nie trzeba od razu jechac po kims za jego rade, jesli tobie sie wydaje smieszna!!!! jeśli chodzi o pakery to mozesz to wyłaczyc w opcjach takiego np. winzipa. Szukaj 'menu kontekstowe' albo cos z shell... i wyłacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Hahahaha :) - bardzo zabawne :) - gosciu taka rade to mozesz se o kant [gluteus maximus] potluc!!Jak byś ruszył tym pustym łbem i pomyślał to może byś doszedł do tego że mam Linuxa, a z Windowsem mam stycznośc tylko w szkole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 C:Documents and SettingsNAZWA_UŻYTKOWNIKA_CZY_TAM_KONTASendTo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 C:Documents and SettingsNAZWA_UŻYTKOWNIKA_CZY_TAM_KONTASendToDokładnie o to mi chodziło. Więc moja rada (choć nie dokładna) była trafna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ale chyba nie o to Walker3d chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 No to fakt, to jest do klikania na pulpicie a nie w IE, ja bym nie ryzykował używania IE :D:D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ale chyba nie o to Walker3d chodziloDokładnie nie o to . Zamieściłem screenshota żeby lepiej to zobrazować , chce się dostać do rejestru gdzie są te wpisy ale nie wiem jaka to ścieżka P. Podkreślone na czerwono mają zniknąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tak jak pisalem, archiwizatory i inne programy powinno sie dac wywalić w ich opcjach. ale np. wlasciwosci i zmien nazwe to nie wiem czy sie da. chyba faktycznie pozostanie ci regedit.exe :) przypomnialem sobie, w polskiej wersji chyba winrara byla to opcja "integruj z powłoką" ale pewności nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 czesciowo pomoge ;) przeinstaluj winrara i zaznacz przy instalacji ze chcesz menu kontekstowe - wyglada to pozniej tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Te wszystkie z kompresorow i acdc to usun w opcjach jak chlopaki mowia. Te "edit" i costam to mozesz w typie pliku wywalic te akcje (widok -> typy plikow). Co do reszty to mozesz mieszac plikami "recznie" ale potem nie narzekaj na microsoft, ze Ci sie widna wiesza czy psuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...