Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 http://www.magi.pl/test.php Podzielcie sie swoimi wrazeniami. Moj monitor nawet nie ma nazwy (???). Geometrie ma swietna patrzac na ten tescik. Ustawilem sobie kontrast i jasnosc i jest jeszcze lepszy obraz. Warty jest pewnie z 600 pln a jest 17` :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 pozatym że troche oczojebne te kolorki ;) to mam wszystko oki na 17" Daytek'a... tylko ciągle nie wiem jak z tym odświeżaniem :P... aha i jeszcze jedno wczoraj ojciec kumpel kupił sobie nowego kompa i monitor jakiegoś Nec'a 17" i na początku potrafił sobie jaśnieć i ciemnieć (ale po chwili przestał) ale literki ma jakieś takie hmmm dziwne niezbyt ostre. To się wyrobi po jakimś czasie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 pozatym że troche oczojebne te kolorki ;) to mam wszystko oki na 17" Daytek'a... tylko ciągle nie wiem jak z tym odświeżaniem :P... aha i jeszcze jedno wczoraj ojciec kumpel kupił sobie nowego kompa i monitor jakiegoś Nec'a 17" i na początku potrafił sobie jaśnieć i ciemnieć (ale po chwili przestał) ale literki ma jakieś takie hmmm dziwne niezbyt ostre. To się wyrobi po jakimś czasie?Może za 2 tygodnie się poprawi ! A może nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 testy normalnie jaby zerżnięte z nokia test monitor ktory z drugiej strony jest wg mnie jadnym z lepszych programików do testowania i ustawiania monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 wszedlem na stronke ale rozmyslilem sie w ostatniej chwili :evil: :twisted: niszcze wzrok przy NEC MultiSync V520 :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Teścik jest Cool już wcześniej go używałem i szczerze polecam u mnie wszystko wypadło OK tylko morę ''ustawiłem nieco dokładniej'' :) Philips 107P 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ja tam mam lg 560n studioworks i jak dla mnie jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 wybacz ale ja bym nie mógł pracować na takim monitorze Typ 15" (13.8") Plamka 0,28 mm Powłoka ARASC Obszar aktywny 284 x 213 mm mm Max. Rozdzielczość 1024 x 768 / 61 Hz Częstotliwość odświeżania pozioma 30~61 kHz pionowa 50~120 Hz Pixel frequency 78 MHz Tryby pamięci 7 ustawień fabrycznych, 12 ustawień użytkownika RGB analog. / 0.7Vp-p. / 75 ohmów separowane taki sprzet masz a monitorek słabiutki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Co MAG to MAG ! Mam Maga 796PF i test przeszedł na 5- ! A minus za leciuteńką konwegencje - chyba znowu będę musiał mu bude otworzyć i poporawiać... :twisted: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 wybacz ale ja bym nie mógł pracować na takim monitorze Typ 15" (13.8") Plamka 0,28 mm Powłoka ARASC Obszar aktywny 284 x 213 mm mm Max. Rozdzielczość 1024 x 768 / 61 Hz Częstotliwość odświeżania pozioma 30~61 kHz pionowa 50~120 Hz Pixel frequency 78 MHz Tryby pamięci 7 ustawień fabrycznych, 12 ustawień użytkownika RGB analog. / 0.7Vp-p. / 75 ohmów separowane taki sprzet masz a monitorek słabiutki Wiecej niż słaby - dno ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Wiecej niż słaby - dno ! napisałem ze monitorek słabiutki bo nie chciałem urazic lukasa666 ale prawda w oczy kole (dosłownie i w przenośni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ostatnio nabylem monitor za 260zł :) zobaczcie czy sie oplacalo http://www.ctx.com.pl/valueline.php?model=vl700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a u mnie horizontal 30-69; a vertical 50-120, a video bandwidth 110 Mhz... co to oznacza? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 (..)Max. Rozdzielczość 1024 x 768 / 61 Hz Jesli moge zauwazyc (odswiezanie 60Hz to faktycznie = slepota za pare lat :-(..) to pasmo 78MHz jest "nadmiarowe" dla wiekszosci kart NVidii, wszystkie maja filtry, ktore "scinaja" wszystko co ponad 70MHz. Dopiero ich wywalenie (filtrow) cokolwiek zmienia. A to juz niewiele osob robi :-( (wystarczy wykruszyc capacitory i zamalowac dlawiki (cztery) mazakiem przewodzacym). -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...