e.t. Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Witam! Czy mozecie napisac mi czym najlepiej zmieniac BIOS z poziom Windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 jest taki program winflash151 ktorym w wimdowsie mozna zmienic bios :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 e.t. sprawdz swojego producenta plyty i wejdz na strone tam powinnienes miec podane programy do flashowania i biosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e.t. Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 e.t. sprawdz swojego producenta plyty i wejdz na strone tam powinnienes miec podane programy do flashowania i biosy. Plyte mam Asusa a na str producent jest tylko dosowy progr, a pozatym jak wlaczam kompa to tez moge zmienic bios tylko ze ja nie mam fdd w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 to przed aktualizjacja sprawdz czy bedziesz mial od kogo pozyczyc FDD w razie nieudanego flashu biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e.t. Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 to przed aktualizjacja sprawdz czy bedziesz mial od kogo pozyczyc FDD w razie nieudanego flashu biosu. Spoko moze ktos sie znajdzie ale trzeba byc dobrej mysli, a w koncu przez fdd zawsze sie udawalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...