Endor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 FiDO nikt nie obraża Twojej rodziny, wytłumacz mi dlaczego 1 apteka ma być na 5k mieszkańców?? Dlaczego obok mojego sklepu z komputerami jest jeszcze KILKADZIESIĄT o podobnej tematyce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 FiDO nikt nie obraża Twojej rodziny, wytłumacz mi dlaczego 1 apteka ma być na 5k mieszkańców?? Dlaczego obok mojego sklepu z komputerami jest jeszcze KILKADZIESIĄT o podobnej tematyce?? bo tak ma byc!! po porstu kiedys aptrekarze tak ustalili (pewnie aby zachowac "zdrowosc" rynku aptekarskiego - aby byl wilk syty i owca cala)...po drugie apteka to nie jest warzywniak czy sklep z kompami...tam "sa produkty wyzszego pokroju" i "nie wypada" aby z aptek robic bazarki co rog.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...