enigma_pl Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 mam pytanko: chce wylaczyc komp, wybieram w win xp opcje "wyłącz komputer", komp sie przygotowuje do wylaczenia, jakies tam zapisywanie ustawien i zamiast spkojnego wylaczenia on mi sie restartuje!! jest to wkurzajace bo jak chce go wylaczyc na noc to musze z tylu zasilanie odcinac na poczatku restartu... moje pytanie brzmi: Czy moj problem jest przyczyny programowej [windowsa] czy moze jest to z winy zlego podlaczenia pinow [np. od przyciskow reset, power...] do plyty glownej?? ostatnio wymienialem chlodzenie na CPU i moze cos pokrecilem przy podlaczaniu... :? aha usb z przodu dziala, przyciski tez, diody tez... tak mi sie wydaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 A co ten temat robi w "Elektronice"? >>Podstawowe zagadnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 sadzilem ze to cos natury elektronicznej... no ale co za roznica WAZNE BY KTOS MI POMOGL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Swojego czasu win98 robił tak przy "szybkim wyłączaniu", miało to bodajże związek z wyłączaniem trybu chronionego sterowników... Taki objaw może towarzyszyć wielu problemom - sprawdź stabilność procesora, RAM memtestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 procek jest stabilny, ramy etz nie maja problemow z funkcjonowaniem... przed wyjmowaniem plyty z obudowy, odlaczaniem wszystkiego, instalacja chlodzonko wsio bylo ok... :? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- EDIT: temat uwazam za zamkniety!! [chyba] problem minal, ale nie wiem dlaczego... zmienilem cos w biosie, troche rejestr usprawnilem, autostart troszke upozadkowalem ale nie wiem ktory z zabiegow pomogl!! :D wazne ze jest juz dobrze... PS. Nie moge skasowac tematu wiec jak jakis MODERATOR to zrobi to bede wdzieczny... - po co zasmiecac forum i serwerek ... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta_mia Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 zajrzyj tu: http://tinyurl.com/2cy42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...