jakac Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 panowie jest problem, nie działa mi 3DMark2001 wyskakuje komunikat Przed zainstalowaniem DirectXa 9.0b było wszystko ok a teraz kupa próbowałem zainstalowac 8.1 ale to nic niedało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ile czasu potrzeba na zainstalowanie poprawki do programu? Patch do 3dmarka usuwający problem z dx9 został wydany w zeszłym roku. http://www.futuremark.com/download/?3dmark2001.shtml Potrzebujesz 3dmark'a build 330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ale wiesz co ja już mam patcha i to mi sie pojawia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Instalowałeś tylko patcha 330 czy całego 3dmarka 330 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 dzieki za pomoc wlazłem do folderu 3dmarka i dowiedziałem sie że to wersja 300 :D ale niby instalowałem SE build 330 Już zainstalowałem patcha i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...